Nity

Nuff

09 Oktober 2014

BE PALING BANYAK DAN MASIH ON GOING???

hemm.. agak musykil bila check earning Nuffnang tadi.. jujur teman kata, sebelum ni agak susah bebeno nak dapat BE berderet camni.. selalunya 2 bijik ke 3 bijik je dapat.. tapi tetiba hari ni check berderet plak BE masuk.. aish.. itu OK lagi.. sebelum ni pernah gak sembang dengan Blogger Suria Lekat Lekit pasal apa teman tak pernah dapat BE yang On Going.. asik2 yang dah Credited.. entah bila iklan tu keluar teman pun taktau..

Walau apa-apa pun.. tQ buat Nuffnang.. hope banyak BE / CPUV biarlah berbaloi2 dengan earning dia yea.. heee.. teman suka earning banyak2 ni.. hehehehehe.. 

Note : maleh teman nak kaburkan bahagian amount tu.. tengok jelah.. 

Related Posts

13 ulasan:

  1. Assalammualaikum... TB,

    tahniah yer... banyak dapat cpuv daripada nuffnang...

    mselim3

    BalasPadam
  2. Asslmkm kak.. Tahniah.. Rezeki..

    BalasPadam
  3. syukur alhamdulillah..tahniah awak!

    BalasPadam
  4. rezeki untuk semua blogger..hehee

    BalasPadam
  5. sama lah kita...macam tak caya plak..kikiki..pape pun alhamdulillah ;)

    BalasPadam
  6. agak2 anak kemungkinan tak iklan yg berulang tu ditarik balik? hmmm

    BalasPadam
  7. ya..memang akan ditarik balik sbb nuffnang sebenarnya ada masalah sikit pasal CPUV nie,
    jum baca entry saya pasal nuffnang berulang-ulang:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/penjelasan-nuffnang-ada-masalah-cpuv.html

    BalasPadam
  8. camne nak dtp banyak2 camni???
    saya xpernah dapat camni...jeles nye

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
  9. Wahh... Banyak tu.. Bestnya..

    BalasPadam
  10. waa.tahniah ye..sangat2 bagus tu...lepas ni nak mencuba nuff pula la...

    salam ukhwah untuk semua blogger... selamat pagi tuan empunya blog...

    BalasPadam
  11. tahniah sis, bulan oktober ni nuff baik hati bg kita byk cpuv. hope berpanjangan sampai bila2. baru seronok berblog. sbg motivasi update blog

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2