Nuff

15 Oktober 2014

ROJAK PASEMBOQ YANG SEDAP!

Nyum2.. bukan nak kata lah.. memang rojak mamak ni sedap2 belaka.. haaa.. yang ni teman paling suka lah.. walaupun orang yang jualnya takde kedai/restoran.. hanya berjual dengan motor buruknya saja.. tetapi teman respek sebab pelanggannya tak pernah putus.. sebab? sebab apa lagi, sebab rojek pasemboq dia yang sedap tu lah.. Nak tau lokasinya kat mana? haaa.. dekat tepi jalan aje.. tapi jangan risau.. kebersihan terjamin.. dah benyak kali teman beli ngan dia, tak pernah lak kami keracunan makanan makan rojak dia.. 

Kalau ada sape2 yang tak tau tu.. meh teman gitau mana lokasinya.. tau tak Sekolah Agama Rakyat Sg Mulia Gombak? haa.. daripada Maybank Gombak tu menghala ke Balai Polis Setapak tu kan ada Sekolah Sg. Mulia kat situ? ada satu traffic light sebalah sekolah tu, haaa.. korang masuk kiri.. jangan straight.. pastu jalan straight aje.. lepas bonggol korang tengok belah kanan (seberang jalan) ada motorsikal jual rojak pasemboq.. haa.. itulah dia.. heee.. dia sorang je niaga rojak kat situ.. nak cendol pun ada dia jual gak.. nak makan kat situ pun bole.. itu je nak share.. asal update blog namanya ni.. keh3.. entri dalam draft dah lama dah ni.. hari ni baru nak publish.. kekekeke
Meh teman belanja satu lagi gambo Rojak Pasemboq yang sedap tu.. Nyum2!!


Related Posts

5 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New