heee.. teman menang Giveaway Anak Merdeka Malaysia by Maria Firdz.. teman peserta no.86, dapat hadiah HEBATNYA KUASA HAFAZAN.. MasyaAllah.. happynya rasa.. hari tu dapat hadiah Ensiklopedia Solat, kali ni dapat pulak buku ni.. 
Alhamdulillah.. rezeki.. suka sangat2.. kalau dapat buku2 macam ni lagi kan best.. hu2.. kena join GA banyak2 la ni kan.. Ok lah.. teman nak ucap jutaan terima kasih dekat Blogger Maria Firdz diatas penganjuran Giveaway ni.. Kalau takde Giveaway ni, tak dapek le teman Buku Bestt ni kann.. heee.. 

Terima kasih jugak buat Blogger Mar Mansor kerana jadi sponsor Giveaway ini, sampai terloncat2 teman dapat buku ni.. heeee.. cepat aje dia post, sehari je dah terima.. syok sangat2.. Alhamdulillah.. terima kasih sekali lagi yea..

Dibawah ni teman sertakan link entri penyertaan, senarai pemenang dan butir2 diri.. mekaseh.. heee..
Cuba tengok kat dalam dia plak... haaa.. memang agak menarik kan isi dalamnya.. buat kita rasa nak membaca sampai habis time tu jugak tauu.. nampak kemas dan teratur susunan ayat dia.. ada gambar2 menarik disertakan bersama penerangan.. best.. terbaikk.. i like.. heee..

Eh lupa lak, alang2 dah buat entri ni, teman nak letak jugaklah link website dari mana kak Mar beli Buku2 special ni.. hee.. jom tengok link2 bawah ni yea.. singgah gak blog kak Maria Fidz dan Kak Mar yea.. Okeh.. Tq..  Assalammualaikum...

Nak beli Buku secara Online? klik sini ---> BookCafe.com.my
LIKE Facebook--> Book.Cafe.Com.My
(geram tengok buku motivasi dan buku ilmu yang lain..
murah2 lak tuu.. tak caya? tengok sendiri)

Jom singgah Blog ---> Maria Firdz

Jom singgah Blog ---> Mar Mansor

3 Ulasan

  1. tahniah..bertuah dapat hadiah buku yang menarik.

    BalasPadam
  2. syiookkk tengok gambar dalam buku tu.... tahniah kak butang :)

    BalasPadam
  3. Salam.....menarik buku ni...

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New