Nuff

06 Oktober 2014

Related Posts

7 ulasan:

  1. selamat hari raya aidiladha jugak :D jmput singgah ke rumah ye :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/10/jom-bergaya-sakan-dengan-koleksi-tudung.html

    BalasPadam
  2. Hari itu nak daftar kaki ping guna email. Esok hari tengok banyak link dah tershare guna kaki ping dibawah email sy.. nama pon dah bertukar ke org lain.. tpi email n password same.. akak sy pelik.. dan ghairah

    BalasPadam
  3. selamat hari raya aidiladha butang...alooo meow2 kena tinggai...hihi..

    BalasPadam
  4. Salam, haha comelnya ucapan dia tu..selamat hari raya korban juga ya :)

    BalasPadam
  5. hihihi..
    comelnyer meoww..
    tu ler.. bila kita balik kg, rasa x best tinggalkan anak bulus kat umah kan..
    tu yg kalau balik kg, bawak balik 2 ekor yg jenis boleh bergaul dgn org and yg lain2 hantar boarding.
    siap tepon hotel tu check on them rindu punya pasal.
    selamat eid adha to u too :D

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New