Nity

Nuff

15 Oktober 2014

PROJEK 1 ::: DIY LIGHT BOX STUDIO

Misi DIY Light Box Studio Guna paip PVC aje.. 
pilih yang beso sikit.. tegap dan stabil .. 
Menda n teman taktau apa ke nama nya.. sape tau sila komen.. 
Hubby kreatif, tak jumpa apa yang dicari.. pandai dia adjust menda jadi cenggini.. 
 apo nama kau?? teman taktau nak sebut..
Haaa.. inilah hasil separuh siap.. belum siap sepenuhnya lagi.. ada barang tak cukup.. kena beli hari ni.. malam kang baru sambung siapkan..Beso ni, orang pun boleh masuk ni.. hahahahaha.. nanti teman up gambo yang dah siap yea.. kreatif betuli teman ni kann.. Opsss.. bukan teman yang buat.. my hubby maiw2 yang buat.. hehehehe.. 

Bagi yang taktau apa itu Light Box Studio tu, meh teman  terangkan sikit.. (sikit je..banyak tak reti..ehehehe) Light Box Studio ni adalah untuk mereka yang nak shoot gambar yang cantik dan detail.. kalau korang nak gambar produk tu clear dan cukup pencahayaannya, korang kenalah guna light box ni.. ada jual dipasaran.. tapi.. humaiyahhh.. manyak mahal lorrrr... tu pasai kitorang mau buat sendiri aje.. kos tak lea mahal sangat untuk size yang beso cenggini.. 

hehehehe.. apa2 pun.. layan gambo dulu.. tutorial nanti teman ajo.. eh.. teman taip.. kena tanya sifu dulu.. keh3.. tak sabo nak fotoshoot dengan butang n oyen kat dalam tu.. kekekeke

Related Posts

6 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2