Nuff

03 Oktober 2014

GIVEAWAY – SAYA NAK SIHAT

KLIK BANNER untunk Join! |
Pagi ni nak join Giveaway dari AD-DINA SHOP , rasa tak best plak bil;a dah ternampak jemputan dari rakan blogger tapi tak join kan.. kalau tak perasan tu takpe.. tapi ni dah nampak depan mata.. kenalah join.. hee.. just support rakan blogger punya Giveaway kan.. hehehe.. Jom join jom! 

ADA 5 HADIAH MENARIK UNTUK DIREBUT…
1. Set Kurus + Gebu
2. Set Kurus + Mantap
3. Set Kanak-Kanak Sihat Ceria
4. Set Kesuburan Basic
5. Set Migrain Basic

Jangan lupa yea.. Kena Lengkapkan Slogan :
“Saya nak sihat kerana____________ (tidak lebih 100 perkataan di entry anda)

Slogan teman pula ialah..... 

 “Saya nak sihat kerana jikalau tubuh badan sihat, segalanya dapat kita lakukan dengan seperti yang kita mahukan, sekiranya badan tidak sihat, kita akan berasa sangat lemah dan tidak dapat bergerak aktif untuk melakukan tugasan harian yang semakin hari semakin bertambah. Tanpa kehidupan yang sihat hidup pastiu tak sempurna, biar tak kaya raya sekalipun, yang penting kesihatan itu perlu optima.. Moga Allah beri kesihatan yang baik buat diri kita semua..  Aamiinnn.. 
Pemenang akan dipilih melalui random.org

Tag : 
Syamimi
Azhafizah

Related Posts

6 ulasan:

  1. Tahniah!!

    http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/10/23/giveaway-winners/

    BalasPadam
    Balasan
    1. hee.. hadiah dah diterima.. ostemetrix dan B complex.. yeayy!! sukanya.. cepat lak tu sponsor hantar.. tQ!!

      Padam
  2. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-saya-nak-sihat.html

    BalasPadam
  3. Hehe murah rezeki la awk ni ....nnt kalau sy buat giveaway join tau ..

    dsupermama.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Hehe murah rezeki la awk ni ....nnt kalau sy buat giveaway join tau ..

    dsupermama.blogspot.com

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New