Nuff

10 Oktober 2014

WWE Live in Malaysia | Bestnyeeee!!!

WWE Live in Malaysia | Esok di Putra Indoor Stadium, Bukit Jalil, bermula jam 5.30 pm pintu dibuka, akan berebut2 lah orang meluru masuk ke stadium tu.. kalah macam nengok bola la kot.. semua gara-gara event WWE yang diadakan secara Live di Malaysia... 

Sebelum ni pada tahun 2002 dah pernah diadakan event camni gak.. tapi masa tu teman tak amik pot sangat bab2 nak nonton live wrestling ni, cuma sekarang ni bila dah ada geng minat WWE Wrestling, tu yang rasa teruja nak merasa tengok Live.. hu3.. sekali aje kan... kalau tak kena tunggu lagi 12 tahun lagi la kot untuk show seterusnya, masa tu penggusti pun dah berubah aorang la kot.. aishh.. apa2 pun, teman masih berfikir nak gi ke tak esok.. ha3.. sebelum tu, meh layan gambo2 yang teman nengok kat wall kawan2 teman yang gatai tag teman.. hemmmmm...
Nak beli tiket? tu ada nombor telefon situ, call je atau beli online..
Ini adalah susun atur standard bagi acara WWE Live. Ianya nampak lebih simple dan tak berapa 'meghelit' sangat kerana ianya bukan untuk siaran TV (hoh?? jadi takde lea siaran lansung?? rakaman pun jadilah.. janji dapat nengok..)
Bray Wyatt dan Big E
John Cena dan Big Show
Seth Rollin
AJ LEE - Diva's Champion
Paige

Pssttt : Yang atas tu bukan tiket teman yea.. tu tiket entah sape2 teman share.. saja nak simpan dalam entri ni.. buat kenangan sebab nak nengok camne rupa tiket nya.. Teman tak dapat gi pun, mahal kot tiketnye.. RM128 paling murah.. itupun kalau paling bawah.. 

Ada kawan teman cakap.. kalau nak amik pun, amik yang eye level kita.. tiket yang harganya rm198 tu.. perghhh.. nak dekat rm200 dah rega tiket tu.. baik teman simpan untuk beli henfon nanti.. nefsu nak nengok wrestling tu memang ada, tapi idaklea nak keluar sampai rm200 kot untuk 1 tiket tu.. kalau berdua dah rm400.. fuh! kayap.. kayap.. 

So, tak jadilah pergi..  hope sangat ada siaran ulangan (rakaman untuk Smackdown maybe?)) sebab nak tengok gak.. tak dapat gi tengok live, dapat tengok rakaman pun takpe.. TAPI kengkawan semua kata takde masuk TV.. haishhh.. punahh... 

Related Posts

1 ulasan:

  1. undertaker dan mr million dollar man takde taknak pergi la...hehe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New