Nuff

13 Oktober 2014

Malaysia Free Sampel Giveaway | Jom Collect Sampel Percuma!!

Hari tu ramai giler yang pm teman tanya camne nak dapatkan sampel Giveaway banyak2 yang macam teman dapat tu.. heee.. takde apa2 petua ke apa.. cuma kena rajin belek2 fanpage Sample Giveaway atau Freebies, pastu kena la rajinkan diri isi borang online.. nanti sponsor akan hantar produk/sampel diorang tu dalam masa seminggu ke 2 minggu.. sabo je tunggu ye.. sementara tu isi lah borang lain lak.. untung2  barangnya sampai serentak.. macam teman ni.. heee.. besrttt

So, Want these freeeee samples? Wait no more, apply now! 

-Lactacyd Trial Sample @ http://goo.gl/JqAq8h

-Nivea In-Shower Whitening Skin Conditioner @ http://goo.gl/DZuhVI

-Sunsilk Perfect Straight Shampoo @ http://goo.gl/5

Multigrain Poridge

 Libresse

Kotex

Laurier

Total Image

Related Posts

15 ulasan:

  1. Balasan
    1. heee.. cepat anum.. isi borang online.. senang aje.. heee

      Padam
  2. Balasan
    1. hee.. usha2 kot2 ada terbekenan ank cuba.. heee

      Padam
  3. nak juga... tapi nampaknya dalam senarai tu ... macam saya tak guna jer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpe.. isi je, kalau tak pakai sendiri leh bagi kengkawan.. =)

      Padam
  4. akak,sample pixy dah dapat..terima kasih sebab buat entry hari tu tunjuk cara nak dapatkannya.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah.. dah sampai yea.. Alhamdulillah.. nanti kalau ada lagi teman share lagi yea.. hee.. =)

      Padam
  5. Uishhhh byknya nak try la hihi

    BalasPadam
  6. Tahun 2017 masih bole lagi ke

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2