Nuff

31 Oktober 2014

Shopping Di Zalora Sangat2 OK!!

hik3.. Alhamdulillah.. baru tadi sampai rezeki baru lak.. aduh.. bulan Oktober ni memang banyak rezeki yang teman dapat.. syukur Alhamdulillah.. memang rezeki tak disangka2 semuanya.. syukur.. Alhamdulillah.. Moga datanglah lagi rezeki tiba2 yea.. Aamiinn.. tQ Allah..

haa..cantik tak kasut ni.. heee.. baru 2 hari lepas shopping kat Zalora, tup2 hari ni barang dah sampai.. he2.. best best.. sape kata Zalora membohong? Ok je servis diorang.. 

Alahai.. teman suka bebeno bila dapat barang ni tauu.. krik krik krikk.. apa apa pun.. lupa lak nak gi tau.. teman bukan guna duit tau beli kasut ni, tapi teman guna Baucer Tunai yang diberikan oleh adik teman Linda, Alaaa.. dia pun Blogger gak.. 

ini blog dia, jom singgah dan follow ---> http://lindalyn2012.blogspot.com/
Hee.. ni dia kotak yang teman taktau apa isinya mula2 tadi.. 
Bila buka baru teringat pasal order online guna Baucer Tunai adik hari tu..siap ada kupon diskaun lagi tuuu.. aishh.. tu ada sampul poslaju di kasi sekali, kot2 lah barang tak menepati yang kita nak, boleh return balik.. tQ Zalora.. 1st time beli barang denagn Zalora tapi dapat servis OK.. boleh lah shopping lagi nanti.. heee.. kali ni bayo dengan duit sendiri lak.. Opssss.. itu kena tanya encik miaw dulu.. hee.. kena berjimat.. takleh shopping sesuka hati.. kalau keperluan tu baru bole.. hehehehehe..
Taraaaaa.. cantik takk.. cantikk takk.. cantik tak kasut temannn? ehehehehe..
Alhamdulillah.. Syukur.. ThankYou sekali lagi buat adikku Linda..

meh la jenguk dan follow Linda yea..nanti dia nak buat Giveaway tau!!

http://lindalyn2012.blogspot.com/





Related Posts

4 ulasan:

  1. saya mnx maaf tapi kaki tu aurat kak. pakai stokin kan lawa juga...

    BalasPadam
  2. hihihi.. kita tak pernah pun soping kat zalora.. jadi tak leh komen ttg servis zalora

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New