Nuff

30 Oktober 2014

Nestle NAN Grow 3 Free Sample | mesti cuba!

Nestle kini sedang baik hati memberi sampel Percuma Makanan Pepejal Nestle NAN Grow 3.. Nak SAMPLE PERCUMA?? haa.. sila scroll bawah sekali yea.. klik link kat situ.. tQ.. |

Untuk ibu-ibu.. nak cuba Sampel FREE percuma untuk anak-anak? boleh try ni.. manalah tau kan kot ada ibu-ibu yang masih tercari-cari susu formula yang sesuai untuk anak-anak korang kan.. meh sini try sampel dulu.. kalau anak-anak suka, boleh try beli yang beso punyaaa.. heeee... jom baca deskrepsi nya dulu yea.. info kena juga amik tau sebelum guna/beli kan! 

Dengan 100 juta Bifidus BL Probistics, anak anda boleh menjadi SUPER! Nestle NAN Grow 3 dan NAN Kid 4 diformulasikan susu tepung untuk anak anda. Ia mempunyai kombinasi unik PRO GROW nutrien, termasuk BL BIFIDUS- Sebuah bakteria aktif yang telah terbukti secara saintifik manfaat

Mengenai Nestle NAN Grow3 dan NAN Kid 4 

NAN Grow 3 dan NAN Kid 4 diformulasikan susu tepung untuk anak anda. Ia mempunyai kombinasi unik PRO GROW nutrien, yang ..

BL BIFIDUS- Sebuah bakteria aktif yang telah terbukti secara saintifik manfaat 
OPTIPRO- protein berkualiti tinggi yang menyokong pertumbuhan dan perkembangan 
LIPID SMART - A baik dan unik dengan campuran lemak tepu dan tak tepu asid lemak
DHA dan ARA - komponen penting dari sel otak 
Terma dan Syarat 

NAN Grow 3 - Untuk kanak-kanak berumur 1 tahun dan ke atas 
NAN Kid 4 - Bagi kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas 

Cepatttttt!!!! Sampel Terhad kepada 5,000 bungkus NAN Grow 3. 

Sekarang si manja anda berusia 6 bulan, ia menjadi lebih aktif kerana ia meneroka sekelilingnya. Dia menemukan hiburan yang besar dalam meraih pada apa-apa yang menarik dia, bahkan rambut anda! 

Berkhasiat, ini adalah masa yang penting juga. Pelbagai makanan pertama yang lembut akan mendorong anak anda untuk bergerak dari susu hanya diet. Ia akan menjadi masa yang menarik untuk berdua, tetapi jangan terkejut jika sudu pertama berakhir di lantai!

Nak Sampel Percuma?? 

Klik sini ---> Nestle NAN Grow 3 Sampel



Related Posts

7 ulasan:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    sory x sempat nk komen anum bz hari ini

    BalasPadam
  2. ooo utk anak2 jer.utk ibu bapa ade tak?ibu bapa pun kena membesar jugak tauuu hehehe

    BalasPadam
  3. Bl tgk mcm nk je tp hr tu dpt sample Nan free gak...Aqil x serasi...huhuhu...mkn la susu murah2 je

    BalasPadam
  4. setakat ni anak minum Dugro..nak cuba nan pulak la..

    BalasPadam
  5. Xde pn bila click that link.. Huhu

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New