Nuff

10 Oktober 2014

GAMBAR KONTROVERSI TENGKUBUTANG DAN SYAMIMI SAAD

Wahhh.. Kontroversi betul gambo atas ni kann!! MasyaAllah.. kekekeke... Haaa.. kenal tak Blogger  sebelah teman ni??? hehehehehehehehehehe.. Mesti ada yang kenal kan? Inilah dia Blogger Mimi yang baru saja dapat baby baru-baru ni.. tadi tengah nengok2 entri lama2 yang belum publish.. sekali terpandang entri yang ni.. haa.. apa lagi.. terus publish lah.. kenangan gitu... 

Mimi, ada simpan tak gambo2 yang lain tu? leh share gak.. heee..  ni gambo kenangan kami semasa di Gunung Lang dulu.. kami memang rapat tapi dok berjauhan dan jarang jumpa.. aishh.. jauh ke kita dulu mimi? hihihi.. bukan jauh apa.tapi masa yg amat terhad untuk kita selalu berjumpa kan.. heee.. 
 Sweet Memoir..
Nah.. flying kiss buat korang yang nengok gambo ni.. hehehehe
awat teman punya peace camtu?? ha3
dalam keta.. sempat lagi tu... tembam betui pipi mimi ni, rasa nak cubik2!
Aip2.. main intai2 lak teman yea..

Related Posts

7 ulasan:

  1. Amboi... kakak ingatkan baru-baru ni rupanya cerita lama ye

    Maklumlah Mimi sekarang tengah berpantang kat kampung
    Kakak tengah tertunggu gambar babynya

    BalasPadam
  2. Asslmkm kak..
    Ya Allah.. Gmbr lma giler ni. Tak silap 1.1.2011 kn.. Haha.. Kontrolbasi dh ni.. Tu la.. Rndu sungguh saat ni.. Rasa kita ada lg gmbr2 ni dlm simpanan.. Bila la dpt jmpa lg kn..

    BalasPadam
  3. Mstila knl hhee..wahhh seronoknya mereka hihi

    BalasPadam
  4. Salam singgah sini TB...terima kasih sudi singgah dan follow blog Diana...semua gambar2 kat tu cantik2 dan comel2...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New