Nuff

26 Oktober 2014

Moto GP 2014 | Hasil Tangkapan Hari Ini

Hasil tangkapan hari ini |
Hari ni teman dan hubby miaw join konvoi ke motoGP kat Litar Sepang.. Besttt.. Walaupun cuaca agak panas giler, merasalah jugak pening kepala jap.. Migrain kottt

Adoii.. Nak telan panadol, ayor plak takde.. So.. Tahankan aje sampai balik umah.. Nak termuntah pun yea.. Sib baik dalam perjalanan nak balik umah teman masih boleh tahan dari termuntah..

Teman pun bacalah macam2 ayat mintak Allah sabarkan diri ni kejap.. Pujuk hati dengan berkata.. Kejapp je lagi nak sampai umah.. 

Sekali hujan daaa.. Lagi lama la perjalanan kami.. Bawak slow aje.. 

Uikk.. Jap.. Jap.. Teman ada koje ni.. Esok jelea teman sembang pasal motoGP ni yea.. 

Ni teman nak share gambo barang apa yang teman dapat rembat hari ni.. Actually t.shirt aje pun.. Tu pun my hubby je beli.. Teman taknak sebab t.shirt teman udah banyak.. Heee.. Lawa tak t.shirt nya? Jadilah kan.. MV Agusta tuu.. K byeee..


Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New