Nuff

08 Oktober 2014

DAH BERADA DI KL

SAFELY ARRIVED... |
Selama 4 hari beraya Aidiladha di Kg (Ipoh-Taiping), semalam kul 7 lebih baru gerak balik KL, jalan tak berapa jam.. so sampai KL pun dalam kul 9 lebih.. itu kalau naik motor la.. kalau naik keta taktau lea teman kul berapa lak sampainya.. he2.. apa2 pun syukur Alhamdulillah perjalanan kami selamat.. Alhamdulillah sampai KL dengan hati yang lega.. Sekarang berada di kedai dah.. memulakan tugasan harian seperti biasa.. heeeee.. badan ada rasa sengal2 sikit.. tapi semangat bekerja tu membuatkan mood jadi OK... 

Untuk hari ni teman takde apa nak update, hanya nak jemput kawan2 semua join Mini Giveaway teman ni je.. syarat2 mudah aje.. takyah nak LIKE banyak2.. 2,3,4,5 aje.. heeeee.. apa2 pun, jom join!


Related Posts

8 ulasan:

  1. alhamdullilah selamat sampai:)

    BalasPadam
  2. naik moto je dik? aduhla kalu akak mau dh patah tulang bontot heheheheh

    BalasPadam
  3. sakit badan sebab dok atas jalan je..kan?/akak ni sampai hari ni sakit leher sebab dok dalam kereta lama sangt..tempuh jem raya punya pasal..kereta makin banyak huhu..

    dah join GA tu..:)

    BalasPadam
  4. Salam tb,
    Pegi WWE tk!!!!

    BalasPadam
  5. sy baru ja balik dari KL...hhuhuh...

    BalasPadam
  6. Kak.. Napa x singgah umh.. Lama x jmpa..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New