Nuff

19 Oktober 2014

ROAST CHICKEN WITH CREAM SOURCE + BUKHARA CHICKEN BRIYANI

ROAST CHICKEN WITH CREAM SOURCE + BUKHARA CHICKEN BRIYANI | menu ni jadi pilihan masa teman n hubby fly hari tu.. hu3.. sorry lea.. teman tak up2 lagi entri yang kami fly amik stock barang bulan 9 hari tu.. hu3.. dah sebulan lebih kott.. barangnya pun dah turun kapal.. siap sampai ke pintu rumah dah pun.. dua kali trip lak tu.. hahahaha.. punya lemau nak buat entri.. 

Maleh bebeno nak up entri tu entah ngape.. kekeke.. maybe sebab banyak ruang rahsia bab bisnes kot sebab tu maleh nak story kat sini.. maybe boleh selit2 gambo kot takpelah yea? hu3.. menjaga manah bos, bos kata takleh share semua.. so, teman akur.. ok.. apapun.. teman nak share dengan korang, apa yang teman makan masa atas kapal trobang hari tu.. haaaa.. selalu order Nasi lemak Pak Naseer ajo, kali ni udoh jemu lak.. kami pun try lea dua jenis makanan ni.. sodap jugokk.. nyum2.. ehehehe.. itu je nak citer.. harga dia? 
Roast Chicken with Cream Sauce RM12.00 
   Bukhara Chicken Biryani on Air Asia ... RM12.00 
Heee.. ni gambo from Google.. saja nak letak harganya.. kini RM10 kata deme..

Related Posts

6 ulasan:

  1. sedap tak chicken rost dia ?

    BalasPadam
  2. hai butang...lapaq lapaq...hehehe

    BalasPadam
  3. Roast chicken with cream sauce tu nampak cam menarik..nampak la.. hihi...harap rasa pun ok.. boleh try kalau naik AA one day.. :)

    BalasPadam
  4. Tak pernah rasa lah TB...sedap ker....

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2