Nuff

24 Mei 2017

DOA MENYAMBUT BULAN RAMADHAN


Assalammualaikum semua.. Hari ni TB nak kongsikan dengan semua, doa-doa untuk menyambut kehadiran Ramadhan yang insyaAllah akan tiba sabtu ini.. 27hb Mei 2017 bersamaan dengan 1 Ramadhan 1438 . TB juga nak share dengan semua doaharian Ramadhan yang boleh kita baca untuk mendapatkan puasa yang lebih bermakna buat diri kita.. sambil-sambil berdoa tu.. selit-selit kan juga doa harian.. Doa ni dibaca ketika bersahur.

Try amalkan sampai 30 Ramadhan, manalah tahu kot masa tu Allah nak makbulkan kejap-kejap tu doa kita? hee.. pastikan doa yang baik-baik ajelah yea.. 

TB juga ada terbaca yang waktu-waktu paling afdal untuk berdoa salah satunya ialah ketika nak bersahur dan ketika nak berbuka puasa.. semasa azan tu maghrib tu.. cepat-cepat doa yea.. 

Harap dapat berpuasa dan mengumpul pahala dengan banyak. Dapat menambahkan lagi rezeki di bulan Ramadhan, dapat beramal dan melakukan amalan mulia dan meninggalkan amalan yang Allah murka. Semoga semuanya mendapat keberkatan di bulan Ramadhan.. Aamiinn.. 

Moga puasa kita diterima Allah sepenuhnya. Aamiinn..


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

2 ulasan:

  1. Somehow, saya suka bulan Ramadhan juga. Sebabnya, saya memang jarang makan, jadi Ramadhan syok la. haha

    BalasPadam
  2. Selamat berpuasa. Semoga menjalani ibadah puasa dengan sempurna.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New