Nuff

17 Mei 2017

REDEEM / TEBUS IKEA FOOD CONTAINER DI 8SHARE.COM BARU VERIFIED

REDEEM / TEBUS IKEA FOOD CONTAINER
DI 8SHARE.COM BARU VERIFIED

Haa.. ingat tak entri TB pasal redeem/tebus container IKEA tu? kalau tak ingat boleh baca sini kat link ni ye.. ---> REDEEM IKEA CONTAINER DARI 8SHARE.COM.. Kalau nak daftar 8share pun boleh, daftar kat link yang TB dah share dalam entri tu yea.. nak daftar sini pun boleh, just klik DAFTAR ni.. Lepas tu boleh la jana duit dan tebus macam-macam, macamm TB.. hehe.. 

huhu.. citer pasal barang yang teman redeem hari tu.. huhu.. Alaaa.. baru dapat email tadi, kata barang yang teman redeem/ tebus dari reward store 8share.com tu dah verified.. huu.. baru verified rupanya.. dah menunggu nak dekat sebulan, ingatkan barang on the way.. huhuhu.. mula-mula excited dah jadi macam tak excited macam hari tu dah.. haha.. takpelah.. tunggu jelah barang sampai kan.. janji sampai dan barangnya OK.. So, kita pun OK la kan.. Lepas tu TB nampak dekat akaun 8share TB ada gambar macam bawah ni.. kira macam Notification la yang barang kita dah on the way nak dihantar la tu.. kena tunggu dalam 2-3 minggu lagi.. hemm.. boleh lah.. tunggu ajelah ye.. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

6 ulasan:

  1. oooo nice! so this works! Cool, it's good to redeem some free stuffs once in a while :D AND THAT CAT SO CUTE! -- www.joysofyz.com

    BalasPadam
  2. wah...untunglah dpt IKEA food container.... kalau masuk IKEA confirm rambang mata... best jugak dpt kumpul point kat situ... ape lagi yg boleh redeem ek....

    BalasPadam
  3. Never tried to redeem from 8share yet. The IKEA food container looks good.

    BalasPadam
  4. I love 8shares cus I always withdraw money from 8shares on 3-4 times. I always use it to share to any social media to earn $$!

    BalasPadam
  5. Best nyer! but my points are very low it might take a long time to redeem this.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New