Nuff

25 Mei 2017

CONTEST OLDTOWN RIANG RAYA DAN MENANG 2017

CONTEST OLDTOWN RIANG RAYA
DAN MENANG 2017 

Wah.. macam-macam peraduan ada sempena nak sambut Ramadhan ni.. almaklumlah.. raya menyusul selepas Ramadhan.. so, time ramadhan ni la orang dok promote macam-macam sebab dah tahu time ni la sibuk nak mengumpul macam-macam untuk persediaan raya kan.. nak kumpul tu kena ada duit.. tapi kalau tak dapat membeli, boleh la try join contest-contest ni semua.. mana tahu rezeki kan.. ada yang nak join ke? 

SERTAI SEKARANG!! Menangi Sebuah Vespa S150 Atau Samsung Galaxy A7 Sebelum 25 Jun 2017!


Cara Menyertai

1. Beli mana-mana dua (2) mengambil bahagian produk OLDTOWN White Coffee (Hazelnut x2 atau Mocha x2) atau gabungan satu (1) setiap (Hazelnut x1, Mocha x1) dalam satu resit di mana-mana kedai runcit yang mengambil bahagian.

2. Snap gambar resit peruncit yang dicetak ini ( "Bukti Pembelian") dan yang dibeli dalam satu (1) foto sebagai bukti pembelian produk. The gambar Bukti Pembelian mesti mengandungi jumlah pembelian, nama outlet runcit, nombor resit dan tarikh pembelian dinyatakan dengan jelas.

3. Buka website  OLDTOWN White Coffee Facebook untuk borang penyertaan dan muat naik gambar Bukti Pembelian

Borang peraduan boleh diakses melalui:

i. Scan Kod QR dekat website Peraduan berkaitan Riang Raya dan Menang untuk Cetak Borang peraduan .

ii. Klik  pada tab "Riang Raya & Menang" di laman OLDTOWN White Coffee Facebook.

iii. Boleh juga melalui pautan ini: https://goo.gl/a89dWV

3. Kemukakan gambar Bukti Pembelian lengkap dengan butir-butir peribadi dan jawapan kepada soalan yang diberikan. Simpan resit asal bagi tujuan pengesahan.

Produk OLDTOWN White Coffee yang mengambil bahagian dalam pertandingan ini ialah:

i. OLDTOWN White Coffee 3-in-1 Mocha

ii. OLDTOWN White Coffee 3-in-1 Hazelnut

Nak Join? 
yea! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

19 ulasan:

  1. hadiahnya best-best belaka...nak try join klu sempat. btw, wish you all the best ;)

    BalasPadam
  2. ala best nya! i baru jer beli semalam, should buy it after i view your blog...haha

    BalasPadam
  3. Hadiah nampak lumayan. I pun nak join.

    BalasPadam
  4. Saya nak yang samsung tu. Harus join ni!

    BalasPadam
  5. all the best to those who join~ looks like an interesting contest, but as usual difficult to win haha! -- http://joysofyz.com

    BalasPadam
  6. I would love to give this contest a shot too! Hope I sempat join. Dah nak travel lima hari besok.

    BalasPadam
  7. Sekarang banyak betul contest nak raya. Kalau menang boleh dapat duit raya ekstra kan. Tengku join tak?

    BalasPadam
  8. Mungkin saya akan join jika ada masa tetapi saya tak minum kopi.

    BalasPadam
  9. Altho I am not celebrating Raya , but I enjoying joining the Raya seasons !
    But sedihnya, I pregnant no coffee for me... I ask husband buy then we join...
    Kalau dapat win, give to our friends je

    BalasPadam
  10. Yes. Akan bagitau rakan-rakan saya yang meminati Oldtown untuk join contest nie. TQ sebab sharing

    BalasPadam
  11. Musim raya ni banyak pulak contest. Belum sempat join mana-mana contest lagi ni.

    BalasPadam
  12. Interesting contest from Oldtown, all the best to the participants :)

    BalasPadam
  13. i want the samsungggggggg <3

    BalasPadam
  14. nice contest.. nanti want to try my luck also... see can win or not... hahaha

    BalasPadam
  15. What a great contest. Good luck for those participants.

    BalasPadam
  16. Bestnya! Good luck to all the participants. Menang sikit pun jadi la. hehe

    BalasPadam
  17. Great contest! I'm joining~ hehe wish me good luck ;)

    BalasPadam
  18. That is quite an easy contest, all the best to the participants

    BalasPadam
  19. wah ~ hadiahnya macam best je ~

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New