Nuff

12 Mei 2017

Shopping Baby Carrrier di Lazada MY



Shopping Baby Carrrier di Lazada MY

Hai.. ni saja share untuk sahabat Blogger teman yang sedang mencari-cari Baby Carrier yang senang, mudah dan amat sesuai untuk bawa baby yang berusia dari usia 3 bulan. TB beli pun sebab hari tu nak balik kampung macam terfikir takkan nak dukung lama-lama, mau bengkak tangan TB.. anak TB antop.. hehehehe.. So, mulalah survey-survey baby carrier dan terjumpa yang ni.. yang ni pun hubby TB yang carikan.. Dia memang expert cari benda-benda yang worth to buy.. TB ikut aje.. hehe..


TB pilih ni pun sebab TB tengok macam ok je.. tengok review pun sikit punya ramai kata memuaskan.. so, TB tawakal je beli.. dan sememangnya TB dan tengok dulu tips2 peling sebelum beli baby carrier ni.. salah satunya seperti diatas ni.. tengok gambar yea.. kalau boleh cari yang ergonomik yang tak menyakitkan baby dan diri kita sendiri (tulang belakang). Dan baby pun selesa kalau baby carrier ni betul-betul sesuai dengan diorang.. postur duduk yang betul tu yang penting.. jangan la sampai tergantung kaki anka tu kan.. kesian diorang..

TB nak cerita panjang pun tengah tergesa-gesa ni.. so, TB up dulu lah entri ni.. nanti TB update lain ye.. Apap yang TB leh katakan, TB dah mula suka baby carrier ni sebab menyenangkan.. Masa mula-mula pakai rasa tak selesa sebab baru 1st time kan.. baby pun macam tak selesa mula-mula tu.. TB pun tak selesa.. tapi lama-lama baru rasa ok.. siap baby boleh tido lagi dalam tu.. hehehe.. apa-apa pun.. korang leh klik link bawah ni kalau nak tengok rupa mana dan tengok jugak review dari mereka yang dah beli..

BABY A-Authentic Premium Double Lock 


Maklumat produk bagi BABY A-Authentic Premium Double Lock Ergonomic Baby Carrier with Back Support-Bliss


  • Bahan: 100% cotton, boleh dicuci dengan mesin dan senang dilap
  • Design yang menggalakkan penyusuan ibu
  • Pelbagai cara pemakaian: depan, belakang dan mendukung
  • Mempunyai pocket di hadapan bedun untuk menyimpan kunci, kad dan dompet.
  • Reka bentuk yang ergonomik dan memberikan sokongan yang sepenuhnya kepada kepala bayi semasa tidur.
  • Sesuai untuk bayi dari 3 bulan hingga 24 bulan





Spesifikasi untuk BABY A-Authentic Premium Double Lock Ergonomic Baby Carrier with Back Support-Bliss

Pakej:
1 X Cotton Baby Carrier - Bliss

Ciri-ciri:
SKU BA444TBAWPTEANMY-1086057
Warna Red
Model Baby A-TBAC16R
Size (L x W x H) 26 x 19 x 24
Weight 1
Recommended Age From 3 months +
Jenis jaminan No Warranty


Nak DAPAT DUIT BALIK selepas Shopping di LAZADA?
Daftar Percuma di SHOPBACK
selepas tu klik Link LAZADA dari website Shopback ni tau!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak DAPAT DUIT BALIK selepas Shopping??
Daftar Percuma di SHOPBACK

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

11 ulasan:

  1. Uih. Biar betul RM74 je? Berbaloi ni. Tapi kalau anak tu berat sangat susah jugak kan.

    BalasPadam
  2. This baby carrier looks pretty. A good carrier is important.

    BalasPadam
  3. Murah carrier itu. Plan nak beli untuk kawan I nanti.

    BalasPadam
  4. Seems similar to my Manduca carrier. Lolx this is dangerous! I already have a bobawrap, Manduca ssc and CuddleMe ssc.... I must control myself from this! Pretty design though lolx

    BalasPadam
  5. Cute nye baby carrier ni. Tak mahal sgt pun. Kat Taiwan saya nampak they all use this for their pet dog. Once I peep into the baby pram with thought can see cute baby but I saw a dog instead. WTH! Macam macam org zaman sekarang.

    BalasPadam
  6. Such a cute design. The price is great as well. Great bargain you bagged!

    BalasPadam
  7. Love that you put the proper way on choosing a carrier for kids. I've tried babywearing before when my daughter was just months old, but when she became heavier, I stopped. Hehe! What I used is a local brand here in the Ph and it works perfectly ;) You may check it here, if you like :) http://www.heymamacoi.com/2015/05/review-saya-baby-carrier.html

    BalasPadam
  8. Wow looks like a really high quality carrrier with low price!

    BalasPadam
  9. Haven't buy anything from Lazada before. Will check it out soon.

    BalasPadam
  10. Waaah Lazada memang murah.
    Psss. I know company. They sell good product with cheaper price

    BalasPadam
  11. This baby carrier looks cool abd its red! Love it :) Parents will be more look cool carrying their babies like a boss :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New