1ST TIME SHOPPING ONLINE DI WATSON

Disebabkan dah jadi ahli Watson ni.. teman pun gunakanlah kad member tu untuk shopping di Watson ni.. mula-mula try beli kat Lazada, sekali masalah pula time nak bayar.. sekali barang yang nak di beli tu stok habis pulak.. hemm.. so, TB pun carilah website lain pulak yang ada jual benda tu.. terjumpa kat watson, so.. shopping sini ajelah.. nak guna urgent barang tu.. huhu.. hemm.. senang juga shopping dengan watson ni.. ok lah kan.. lain kali boleh shopping lagi.. yeayy!  Oh ya.. bagi sesiapa yang belu daftar jadi members watson, sila berbuat demikian yea.. sebab nanti kalau ada offer, korang dapat harga paling murah tau.. haa.. jom daftar.. klik link bawah ni.. Tapi kena bayar RM10 tau pendaftaran seumur hidup.. ok bye.. 




Haa.. lepas dah daftar baru korang boleh buat belian.. lepas buat belian korang dapat point.. RM1 untuk 1 point.. so.. kalau beli banyak lagi dapat banyak point nya tauu..

Note: Dah Terima barang pada hari Jumaat pagi (19/5/2017)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


7 Ulasan

  1. I already seen online that Watsons have online store years back, but never tried shopping using their online store because, there's two Watsons near my place!

    BalasPadam
  2. Online shopping is nice. free gifts banyak

    BalasPadam
  3. oo okay.. x tau pulak boleh shopping online jugak.. hahahha i think i'm old.. i like jalan2 and tgk the product in my hands

    BalasPadam
  4. Saya tak try lagi sebab jenis yang suka nak pegang-pegang dan belek-belek baru beli (alasan nak jengjalan kat shopping mall)

    BalasPadam
  5. Thanks for your review. I have never tried shopping online at Watsons store before. I really should soon!

    BalasPadam
  6. I did not know Watsons had an online shop! Thank you fro sharing. I'll try it out soon :)

    BalasPadam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New