Nuff

16 Mei 2017

KAD UCAPAN SELAMAT HARI GURU YANG COMEL-COMEL!!

 

KAD UCAPAN SELAMAT HARI GURU
YANG COMEL-COMEL!!

Selamat Hari Guru buat semua cikgu-cikgu dan tenaga pengajar yang bersusah payah memberikan ilmu berguna buat anak-anak murid mahupun pelajar agar menjadi insan yang berguna kelak.. Semoga cikgu-cikgu yang memberi sinar kepada pelajar-pelajarnya mendapat keberkatan hidup dan menjadi insan yang diberkati Allah didunia dan akhirat.. Aaamiinn.. 

Ok lah.. TB nak share lah Kad ucapan selamat hari guru yang menarik dan comel di baca ni.. Kad Ucapan selamat hari guru versi online.. sekarang ni faham-faham ajelah kan.. semuanya main email je.. hee.. so, boleh lah email kad ucapan selamat hari guru versi online ni kepada guru-guru korang kan.. hehehe.. Selamat hari guru buat semua cikguuu..



 




























































 

Terima Kasih Cikguuuuu!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

5 ulasan:

  1. comel2 kad tp xtao nak kasi sape..kiki

    BalasPadam
  2. Teringat masa sekolah dulu, tiap-tiap tahun ada guru, deorang pulak kene pakai baju ikut tema. Mama saya cikgu, hari guru je mesti banyak hadiah dia dapat. haha

    BalasPadam
  3. Such cute and meaningful cards for Teachers Day. I didn't even bother making any when I was schooling!!

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New