Nuff

17 Mei 2017

Dapat Reward - Turbo Twitter Mission dari 8SHARE.COM !

Dapat Reward - Turbo Twitter Mission dari 8SHARE.COM !

Haii.. Assalammualaikum.. hari ni TB nak share pasal antara reward yang TB dapat melalui aktiviti share meng share ni.. hahaha.. hari tu 8share.com ada buat misi turbo kat Twitter.. Misi tu namanya Turbo Twitter Mission, 

CARANYA? mudah sangat you olls.... just tweet aje kat twitter kita dan iklan serta buat caption cantik-cantik berserta gambar format GIF samada buat sendiri atau guna je gambar yang 8share bagi tu, tweet ikut berapa kali yang 8share mahu kita tweet..  Yang penting.. kena guna Hashtag.. sebab kat Twitter dan laman sosial lain memang hashtag main peranan yang penting giler .. betul tak? hari tu TB promote tentang annversary 11street.. tu kena buat hashtag 11street.. giler best..

TB gunakan application TweetDeck untuk schedule tweet TB .. hehehe.. So, tak perlu la dok depan PC sentiasa kan.. Nanti TB share cara nak guna TweetDeck kot ada sape yang belum tahu kan.. kalau yang dah tahu tu.. sila dok diam2.. ok! beri laluan buat yang tak tahu lagi.. wekk..  haha.. 

Haa.. reward yang 8share.com bagi tu TB dapat selepas selesai mission tu.. Yuna dari 8share.com terus email bagi tahu dah credit RM20 ke akaun 8share TB.. wah.. cepat .. terima kasih Yuna.. hehehe.. TB pun memang tak harap sangat nak dapat RM20 tu.. sebab kadang-kadang risau gak misi kita buat tu tak complete ke atau tak menepati syarat. le lan. so, TB redha je kalau tak dapat RM20 tu.. hahaha.. tapi suka je cuba-cuba.. kalau dapat leh guna untuk tambah-tambah 8share TB tu, kannnn..

Ok lah.. tu, tengok tu.. dah masuk duitnya kome oi.. ada la buat tambah-tambah.. kasi cepat nak cashout yang ada.. hahahaha.. eh... kali ni nak kumpul banyak2 la baru cash out.. yolah tuuu


Tengok kat bawah ni.. hari tu TB dah cashout.. adalah sikit puluh puluh dalam akaun TB ni, bila masuk RM20, dah jadi banyak ni.. sikit je lagi dah boleh cashout.. cukup RM50 dah boleh cashout.. tapi TB tak nak cashout lagi.. tunggu lah ratus2 kot.. haha.. 


Oklah.. duit ni tak banyak mana.. tapi jangan taktau.. ada yang kawen guna duit 8share ni yea.. alaa.. yang cinta 20 sen tu.. hee.. hari-hari share boleh beli cincin woooooo.. ini kisah betui tau.. haaa.. kalau takdak duit mana dapat cincin tu kan? kalau dari 8share.com awat tak percaya? jom baca bawah ni yea! bagi terang bijik mato.. heeeee.. sharing is caring.. 

APA ITU 8SHARE & MACAM MANA 
WE MAKE MONEY FROM 8SHARE??

Haa.. bagi sapa-sapa yang tak tahu pasal 8share ni.. kalau nak tahu meh TB terangkan 8share ni ialah 

8Share adalah kelab ganjaran peribadi untuk pengguna media sosial yang suka mendapat barangan percuma, wang tambahan setiap bulan, dan menjadi yang pertama untuk memperkenalkan sesuatu yang baru.

Maksudnya, kita share iklan yang pihak 8share post dilaman web mereka dan kita akan mendapat ganjaran dalam bentuk :
1.wang tunai.
2.Mata Perolehan (BP) 
3.Hadiah dan Saguhati

Kita hanya boleh share iklan yang masih aktif sahaja, dan boleh share berapa banyak kali yang kita mahu selagi iklan tersebut masih aktif.

Kita boleh share dengan cara :
1. Share iklan tersebut melalui Facebook, Twitter, SMS, dan lain-lain
2. Copy URL iklan dan share ke mana mana aplikasi dan kongi (contohnya, Whatsapp)

di 8share dua benda kita boleh tebus, iaitu Wang Tunai dan BP . Wang Tunai tu kita tebus kalau dah cukup RM50 dan keatas, kalau kurang dari tu tak boleh tebus tau.. earning tu kita dapat dari hasil kita share iklan-iklan yang 8share pamirkan di website diorang.

Haaa.. lagi satu BP atau Bonus Point.. haaa.. Apa itu BP/Bonus Point? meh baca lkat bawha ni yea.. 

Apa itu BP?
BP ialah Bonus Points (Mata Perolehan) bukan wang tunai. Ia menunjukkan berapa banyak kita telah kongsikan iklan-iklan.

Bagaimana cara kita nak dapatkan BP tu?
Kita akan dapat BP melalui :

  • 1 BP untuk setiap Iklan Special yang kita  siarkan.
  • 1 BP untuk setiap lawatan unik (U.V.) yang kita dapat apabila menyiarkan Kempen Causes/Social Good dan 
  • 10 BP untuk setiap perubahan profil yang dibuat (URL profil, gambar profil, tentang saya, dan lain-lain lagi.)
Haa.. nak tahu TB tebus apa dengan BP yang TB ada? korang boleh baca kat sini ye! 




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

3 ulasan:

  1. very details and easy to read. Yah, now days we have to find some way to get point and redeem money! thanks ya!

    BalasPadam
  2. Kita pun dah daftar tapi tak menyempat nak buat.. hahaha

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New