MENANG CONTEST DARI BLOG AZLINDAALIN.COM !! 
DAPAT POWERPUFF GIRLS !!

haiii.. hee.. dah lama menang geng PowerPuff Girl ni.. tapi baru hari ni berkesempatan buat entri ni.. alkisahnya.. hari tu TB join Giveaway ni dari Blog Azlinda Alin Dot Com.. heheh.. TB join sebab TB tertarik sangat tengok plushies toys ni tauuu.. teringat kat baby boy TB ..






Niat nak bagi baby Boy TB je toys tu.. walaupun sememangnya niat itu adalah serampang dua mata.. samada mamanya yang nak toys tu atau babynya.. atau mamanya just nak join suka-suka..

Eh tak lah.. mamanya join memang niat nak bagi baby boy..(ayat cover balik).. hehehe.. disampign tiu mamanya tumpang sekaki sebab mamanya juga sampai kini suka kumpul toys.. haa.. ok lah.. bawah ni ialah banner giveaway yang bertajuk GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR


Ini dia watak kartun dalam Powerpuff girl tu.. iaitu Bubbles, Blossom, dan Buttercup

Dalam contest ni peserta dikehendaki buat satu entri dan letak banner contest ni dekat blog dan jawab 3 soalan mudah.. kemudian kena lengkapkan slogan "saya ingin memenangi GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN-POWERFACTOR kerana..... " dan diatas ni adalah apa yang TB jawab.. TB ambil gambar yang discreenshoot ni dari blog Azlinda Alin.. hee.. saja letak sini buat kenag-kenangan.. =P


Dalam Contest tu juga ada dinyatakan bahawa Pemenang nya akan dipilih melalui Blog dan Facebook.. iaitu 2 pemenang dari FACEBOOK dan 2 pemenang dari blog Azlinda Alin .

Hadiah untuk KEMPEN POWFACTOR agak ekslusif iaitu.. haa.. yang teman menang ni lah.. heee... 


*4 set of Powerpuff Girls plush toys (Blossom, Bubbles, Buttercup)

*4 sets of UBS (Blossom, Bubbles, Buttercup)

*4 Powerpuff Girls notebook

*4 Powerpuff Girls stickers



Astro Circle website., www.PowerpuffYourself.com , CartoonNetworkAsia.comatau facebook.com/Asia.CartoonNetwork.

Jom tengok TB unboxing .. cewahh

thank You jugak buat Blogger Azlinda Alin yang sentiasa murah rezeki .. heee

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 
Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 
Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



5 Ulasan

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New