Sony PS4 Game Console Skins - HYPERGRAFIX

Tercari-cari Skin untuk Console ke? Tak tahu mana nak cari yang murah, cantik dan berkualiti? haaa.. meh TB share kat mana boleh dapatkan sticker/skin console yang cantik dan memuaskan hati.. buatan Malaysia pulak tu.. takde fly2 dari oversea.. takde nak tunggu sampai 2 minggu bagai.. takde nak pre order bagi.. insyaAllah boleh sampai cepat.. order je dulu.. Nak order satu set pun boleh.. nak order untuk console je pun boleh..

Haa.. korang pakai PS4 apa? haaaa... di Hypergrafix Ada Skin PS4 SLIM / FAT dan PRO Ok .. Pilih je mana-mana design korang nak di album tu.. ada lebih 1111 design.. jangan rambang mata sudah! huhu.. Ok apa lagi..  jom terjah yea..

Haaa.. Yang dalam gambar ni salah satu Skin yang Hypergrafix dah hasilkan.. cantik ke tidak??? haha.. lekaihhhh.. pi order kat mana-mana link yang TB letak kat bawah sekali ni.. paling senang.. Order kat Shopee.. lancar gituu.. !

Nak Membeli? boleh je..

Post a Comment

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New