Nity

Nuff

17 Oktober 2014

Todiaaaaaaaa.... DIY Light Box Studio!!

Heeee.. Opss.. tetiba lak ada gambo helmet hijau kat atas ni yea.. Ha2.. Sambil menyelam, sambil minum air namanya ni.. sambil2 share DIY cara buat Light Box Studio sambil tu jugak Iklan sekali.. hehehehe,.,,Hari tu teman ada UP satu entri DIY Light Box Studio kan? haaa.. hari ni teman nak share lak hasilnya.. haaa.. nampak tak dalam gambar ni? kalau korang tengok gambar helmet tu kaler tu, macam tu lah korang tengok live punya.. heee.. tak beza sangat pun sebab gambarnya diambil cukup dengan pencahayaannya.. background putih menghasilkan tone yang cantik buat barangan/ produk yang kita shoot tampil menarik.. tak caya? cer korang try buat.. baru korang rasa puas hati dengan fotoshoot korang tu.. hihihihi.. maleh nak citer panjang2.. meh teman share gambo DIY Light Box Studio yang kawan2 kata nak nengok tu..

haa.. kiri kanan atas belakang semua kena letak 2 biji lampu kalimantang yang kecik dan comel tu (teman panggil lampu kurus) tapi cahayanya korang tengoklah.. terang kannnn?
 
haaa.. objek yang nak di shoot tu korang letak lea tengah2 macam dalam gambo ni, hubby teman guna kamera yang berkaki yang diletakkan depan objek ni.. pastu set kamera timer, then masa tekan punat snap tu.. dia tutup semua bahagian Light Box Studio ni termasuk kamera sekali untuk elak pantulan warna.. adeh.. tak reti nak terangkan.. tapi kalau korang masih ingat citer P.Ramlee 6 Jahanam tu kan.. kan Apek tu tangkap gambo pastu dia masuk kepala dia dalam kain hitam tu.. macam tu lea lebih kurang.. hahahaha.. tak reti nak terangkan.. paham2 sendiri jelah yea.. lalalalala.. K.. Byeee
Nah teman belanja lagi satu gambo yang di snap menggunakan Light Box Studio.. 
Opss.. ada yang berminat dengan helmet seperti dalam gambar ini? boleh pm teman di FB Tengkubutang Miaw yea.. 

Terdapat dalam 6 Model.. | 7 color pilihan | dan saiz dari XS sehingga XXL.. PM cepat kalau berminat kerana sekarang masih dalam Promosi, ada FREE GIFT berbaloi2.. nak tahu apa dia? just PM me okey!! ha2.. sempat lagi promote tu ye!


Related Posts

3 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2