Nuff

02 Disember 2014

TASBIH PEARL CANTIK BY EIMANELsDoorGift

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُاللّهِ وَبَرَكَاتُهُ |
Haii.. tengah buat apa tu semua? kalau takde buat apa, meh cuci mata nengok Tasbih Pearl hasil kerja tangan sahabat teman, iaitu owner Page EIMANELsDoorGift , dah banyak order yang EIMANELsDoorGift terima, sampai tak menang tangan.. semua kerana hasil kerja tangan yang kemas dari EIMANELsDoorGift .. Kalau korang berminat nak jadikan ia aksesori special untuk dihadiahkan bersama beg doorgift di majlis kenduri atau keramaian korang, boleh lah pm Page EIMANELsDoorGift ni untuk maklumat selanjutnya yea.. Ok.. Selamat mencuci mataaaa...
Boleh buat dua kaler.. ikut suka korang nak macam mana.. 























Tempahan sempena hari bahagia (doorgift)
Boleh pilih kotak kesukaan hati..
Haa.. yang ni order dari teman, khas untuk adik beradik dan family teman.. semua cantik2.. dah yangf penting sekali.. mak n abah serta adik serta kakak semua sukaaaa.. Syukur  الْحَمْدُ للّهِ... disamping rupanya yang cantik.. ia digunakan untuk menambah pahala.. berzikir dengannya.. dan semoga pahalanya dapat lah tertempias ke teman sikit.. sikitt jeee.. bole keee.. hee.. Aamiinn.. 

Untuk Order, sila PM : 



Related Posts

3 ulasan:

  1. lawaaaa..... ehem2....butang kena kasik adiah neh kt zaza eheheeh... :) sgt cntik

    BalasPadam
  2. cantiklah dengan pilihan kotaknya lagi .ni baru serius berniaga! ^^

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New