Nuff

05 September 2018

EARNING TERKUMPUL NUFFNANG KALI PERTAMA MENGGUNAKAN EMAIL BARU


 EARNING TERKUMPUL NUFFNANG KALI PERTAMA
MENGGUNAKAN EMAIL BARU


Setelah bertahun juga TB bersama Nuffnang, terasa berat hati nak tinggalkan Nuffnang ni.. sebab dah pernah jana pendapatan terkumpul dalam ribu jugak dengan Nuffnang ni.. TB rasa nak lepaskan Nuffnang tapi bila fikri balik, TB nak letak Nuffnang ni dalam blog yang lain je la.. huhu.. sayang la pulak.. bukan tamak tauu.. hahaha..

Sebelum ni TB jana pendapatan sampingan dengan Nuffnang ni menggunakan email yang lama, namun lepas tu macam ada masalah nak login sebab TB kebetulan ada 2 akaun Nuffnang dulu, so, sistem jadi keliru dan akaun nuffnang TB lansung tak boleh buka.. so, TB pun buat yang baru.. dan yang TB tunjuk kat atas ni adalah akaun Nuffnang yang baru TB buat..

TB buat lepas tu TB letak la code kat blog then TB tinggal tak tengok-tengok dah, sekali saja nak buka Nuffnang tengok dah ada banyak tu.. dah boleh cashout dah.. hehehe.. Cuma rasa sayang nak cashout kalau banyak tu je.. tunggu banyak sikit baru best cashout kan..

Saja tepek sini dulu.. buat kenangan kot lepas ni tak bersama dengan Nuffy dah.. huuu.. harap tak macam tu la kan.. huhuhu.. Nanti dikata habis manis sepah dibuang pulok.. kih3.. 

K.. bye.. 



Related Posts

9 ulasan:

  1. kite punya acc pon problem ngan nuffnag ni..psstt lame tak singgah blog..sekali da berubah wajah dah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pastikan login guna email.. jangan guna FB atau twitter.. masalah

      Padam
  2. Fuh.. Saya nak dapat RM50 pun berkurun. Haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeke.. teman pun ritu kadang lama nak tunggu cashout sebab lambat naik duitnya.. huhu

      Padam
  3. wahhh.. bestnya !! Nurul nak tunggu beranak pinak tu mashaAllah lama sungguh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu.. teman pun yang lepas kadang ada gak tunggu lama.. sebab trafil kadang slow .. hhu

      Padam
  4. sy nak login pun x buleh skrg!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Teman pun macam tu hari tu .. =( Taktau berapa rm dalam akaun lama tu.. sayang je.. pastu buat email baru.. mujur masih bole dapat earning lagi..

      Padam
  5. beribu???
    tahniah. tgk la pv nyer tu, ratus ribu.
    aida sekali da cash out.
    end of this month rasa nyer nak cash out la.
    tu pun 2 thn da menabung. slow la plak nuff ni now.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New