Nuff

05 Februari 2019

DELYVA - MEMUDAHKAN URUSAN PENGEPOSAN BAGI PENIAGA ONLINE



DELYVA - MEMUDAHKAN URUSAN PENGEPOSAN
BAGI PENIAGA ONLINE 


Haiii.. Hari ni TB nak share tentang satu Website yang amat sesuai untuk Seller Online gunakan dalam urusan penghantaran barang.

Haa.. nama website tu ialah www.delyva.com . Delyva ni dapat menjadikan kehidupan lebih mudah untuk Seller Online dimana ia dapat menjimatkan masa Seller Online dalam urusan pengeposan .

Delyva adalah penyelesaian penghantaran sehenti Malaysia yang membantu Seller Online / Penjual Dalam Talian menjimatkan masa dengan tidak perlu keluar dan beratur di pejabat pos.

Hanya tempah online, cetak label shipping / nota penghantaran dan tunggu untuk pickup. Mudahnya seller online sekarang nak berurusan kan..


Tiada komitmen minimum atau kontrak yang diperlukan.

Dengan Delyva, seller online juga boleh mendapatkan kadar penghantaran yang lebih murah untuk Poslaju, MatDespatch, penghantaran antarabangsa dan banyak lagi, tanpa sebarang komitmen atau kontrak minimum.

Sesuai dengan Misi Delyva iaitu untuk membantu perniagaan kecil berkembang.

Bagi TB Delyva ni juga sangat sesuai untuk suri rumah yang menjual online kerana ia menjimatkan banyak masa sehingga mereka dapat melakukan perkara lain. Tak perlu keluar rumah untuk pergi mengepos.

Jimat wang pada setiap penghantaran
Apa yang menarik, sama ada korang menghantar 1, 10, atau 100 parcel sehari, korang tetap boleh menikmati kadar penghantaran yang lebih murah yang biasanya digunakan untuk syarikat yang lebih besar.

Semua keperluan penghantaran pada satu platform
Hantar parcel, dokumen, makanan, bunga, kek, barangan rapuh atau pakej besar menggunakan satu platform.

Ada Banyak Pilihan Cara Penghantaran, korang boleh pilih pilihan penghantaran yang paling mudah untuk korang dan pelanggan.



Ok.. Buat yang mula tertarik dengan Delyva ni.. korang boleh la baca bagaimana cara untuk untuk menggunakan servis penghantaran dari Delyva ni yea.  Jom baca info dibawah ni.

CARA-CARA 

TEMPAH
Pesanan import melalui integrasi e-dagang atau fail excel. Atau mengisi butiran penghantaran menggunakan borang tempahan Delyvia.

CETAK
Cetak label penghantaran yang mengandungi nombor tracking, kod bar dan butiran penghantaran. Lampirkan label pada item yang ingin di post.

SHIP
Tunggu team Delyva datang untuk pick up dan menghantar barang kita atau hanya drop item pada pusat serahan terdekat.

Ramai dah beri feedback positif tentang Delyva ni..  dibawah ni ialah antara feedback positif dari pelanggan Delyva :

Selain membantu menjimatkan masa dan tenaga, mereka tak perlu lagi beratur panjang semasa mengepos,

Mereka juga berpuashati dengan Kadar Caj Delyva yang berpatutan tak kira berapa banyak parcel pun tanpa apa-apa kos tambahan dan topup minimum.

Delyva telah banyak memudahkan tugas seller online dan dalam masa  yang sama membantu menjimatkan masa mereka, dan masa yang ada itu mereka dapatlah memberi tumpuan kepada aspek-aspek penting lain dalam perniagaan mereka  .

Jom layari :




Related Posts

16 ulasan:

  1. makin canggih dan mudah skarng. bagus service macam ni =)

    BalasPadam
  2. Perkhidmatan baru eh.. Sebab baru pertama kali dengar nama penghantaran ni..
    Menarik.. Sebab takde limit.

    BalasPadam
  3. Menarik jgk kan servis baru ni.. Nampak lebih mudah dan menjimatkan

    BalasPadam
  4. Senanglah ada servis macam ni Memudahkan urusan pengeposan kan .

    BalasPadam
  5. Wah macam2 perkhidmatan pengeposan ada sekarang..ni pertama kali dengar..bagus laa bila banyak macam ni kita boleh pilih yang terbaik..

    BalasPadam
  6. first time dengar....perkhidmatan terbaru la ni eh...bagusnya kan..memudahkan peniaga2 online..mudah dan cepat

    BalasPadam
  7. Baru dengar tentang servise delyva ni. Bagus jugak ada servise cam ni kan..mudah sikit kerja seller nak pos barang

    BalasPadam
  8. Wah servis baru yang memudahkan peniaga.. Makin lama memg makin sennag nak hantr barang.. Bagusla

    BalasPadam
  9. delyva...1st time dgr....bagus juga ada servis lain dr kebiasaan kn atleast seller online ada alternatif nk guna servis yg mn kan...tq share info ni

    BalasPadam
  10. Ini satu berita baik buat peniaga2 online. Mesti kena bagi tahu kawan2 saya nie sbb kebanyakkan mereka berjualan online. Thanks TB for this info. Kalau tak, mmg tak tahu courier nie wujud

    BalasPadam
  11. Menariklah kalau ada perkhidmatan yang macam ni memudahkan penjual on line
    . Bonde lama dah tinggalkan peniangan online.. Bina nak mula balik tau dah ada servis ni

    BalasPadam
  12. Mudahnya ada delyva ni. Senang seller nak buat kerja. Xperlu beratur panjang dekat pejabat. Kos shipping pun murah

    BalasPadam
  13. Dh byk servis kurier skrg senang kan.. Lw yg lain lambat or tutup..leh guna yg ni lak

    BalasPadam
  14. this is nice service. I need to try it out. I am so fed up of queuing at the post office just to post my parcels sigh.. wish this is really good

    BalasPadam
  15. I read many good reviews about their services too and keen to check it out

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New