Nuff

01 April 2016

10 Barang Terbaik di Lazada Pilihan Tengkubutang Sempena 4th Birthday Lazada!!

10 Barang Terbaik di Lazada Pilihan Tengkubutang 
Sempena 4th Birthday Lazada!! |
Wahhh.. Lazada dah 4 tahun rupanya!! Happy Birthday Lazada!! Semoga team Lazada bertambah berkembang maju di masa akan datang dan mengukuhkan lagi nama Lazada di mata dunia.. hehehe.. teman banyak jugak membeli di Lazada.. setakat ni barang-barang yang dibeli OK sangat-sangat.. seperti Powerbank yang teman guna sekarang.. masih Ok dan amat membantu mengecas gadget2 teman dikala elektrik tak ada.. tengok SINI dan SINI.. 

Haa.. Takmau cerita lain, nak cerita yang ni je.. Amboih.. Lazada sedang ber party sekarang ni.. haha.. party apa? haaaa. party sempena Birthday Sale diorang la.. Diskaun sehingga 75% untuk kategori barangan yang terpilih.. korang pergi lah jenguk-jenguk website Lazada tu.. mana tahu ada yang berkenan dihati nak membeli dari dulu.. haaaa.. sekarang lah masanya.. tengah offer tu!! 

Teman pun ada gak tengok-tengok.. alahai.. macam berkenan SEMUA BARANG jeee.. hahahaha.. TAMAK betul ye.. apa nak buat.. Nefsu merajai.. kih3 ... 

Tapi kan.. korang nak tau tak apa barang yang teman paling nak dekat Lazada ni??? haaa.. jom teman share 10 Barang Terbaik di Lazada Pilihan Tengkubutang Sempena 4th Birthday Lazada!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PILIHAN NO.1
Samsung Galaxy Note 5 32GB 
(Gold)(Official Samsung Warranty)

Ini pilihan pertama teman, Sebab?? hehe.. sebab memang dah lama mengidam yang ni.. huhu.. teman suka mestilah sebab ada pen yang boleh digunakan untuk melukis, dan semestinya Samsung Galaxy Note 5 ni punya tarikan yang boleh membuat hati semua orang terasa sangat-sangat ingin memilikinya.. betul takk?? Jom Shopping!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


PILIHAN NO.2
SOKANO Home And Office Indoor Exercise Bicycle 
hehe.. yang ni pilihan teman jugak sebab teman memang suka benda-benda macam ni.. kalau letak kat pejabat teman ni ok kot.. sambil tak buat apa, boleh la exercise guna ni.. fuh.. nak pulak pasang lagu best-best.. tak terasa lenguh kaki mengayuh .. betul tak?? kurus lah teman kalau ada benda ni.. ecececeh.. excited giler kot kalau dapat benda ni.. warna Hitam Merah lak tu.. cunnnn! Jom Shopping!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PILIHAN NO.3
Tefal Delight Black 5-piece Cookware Set  
Haaa.. yang ni adalah harus ada dalam Wishlist teman, hehehe.. sebab? alahai.. tak perlu bersebab lah, kerana sebut je Tefal pasti semua kenal jenama ni. Sesiapa yang suka masak tu.. mesti suka brand Tefal ni kan.. huhuhu.. Kalau lah dapat set ni.. teman nak hadiahkan pada hubby teman yang pandai memasak tu.. hehehehe.. Ehh.. bukan hadiah la.. kira kami gunakan untuk masak bersama.. auuu.. sweetnya.. berangan jap tengah pegang set Tefal Delight Black Cookware set ni.. hihihi.. Jom Shopping!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PILIHAN NO.4
Lenovo Tablet 2 A7-30HC 16GB (White)

heee.. yang ni teman berkenan jugak sebab antara wish list teman gak.. hihihi.. kalau dapat.. memang menyenangkan nak ber blogging ke.. nak search gambar ke.. alahai.. happy sangat-sangat kalau dapat benda ni.. Harga pun macam OK je.. haaa.. ni nak dekat offer ni.. mesti lagi murah!! hoho.. mesti Grab ni.. tapi kalau dapat FREE lagi teman sukaaa.. ececeh.. Jom Shopping!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PILIHAN NO.5
Bayers Air Fryer AF-14 (Free Chopping Board) 
Haa.. ok lah.. yang ni pun dalam senarai wishlist teman.. hehehe.. teman nak sangat kalau dapat memilik benda ni.. sebab kegunaan dia banyak.. boleh Grill, Roast, dan Bake.. Multicooker tu.. alangkah indahnya kalau ada benda ni kat rumah.. hahaha.. lepas tu tak boleh ada alasan dah nak masak apa-apa kan.. kih3.. Jom Shopping!!!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PILIHAN NO.6
Tupperware Steam It with Cook's Maid (Limited Edition)
Ok.. disebabkan dekat rumah tak ada lagi benda ni.. dan memang sedang bertanya dekat kawan-kawan pasal benda ni, So teman letak juga la dalam senarai pilihan yang teman nak miliki sangat ni.. hehe.. teman suka brand Tupperware ni.. Kalau membelek catalog Tupperware, memang giler weh! Rupanya kat Lazada pun ada jual gak.. haaa.. akan datang ada Offer tau untuk Tupperware Steam It ni.. Haaa.. korang standby jelah ye.. ada offer murah2 nanti!!Limited Editon ni weh!! Jom Shopping!!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PILIHAN NO.7
Kingston HyperX Cloud Core - Pro Gaming Headset
Yang ni teman target gak, nak hadiahkan kat hubby.. mesti lagi daboom dia main game kan.. kadang kesian tengok hubby stress2 bekerja.. ada masa dia main game .. tapi kadang kuat bebeno speaker nya.. nanti mengganggu jiran pulak kan.. So, kalau ada benda ni.. boleh la dia menghayatinya sorang-sorang.. kikiki... tapi kan.. cer korang tengok spec diatas.. macam power je kan?? Jom Shopping!!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PILIHAN NO.8
Bluetooth Smart Watch WristWatch U8 Watch for Android 
Haha.. teman teruja dengan jam untuk Android ni.. boleh tengok jam, boleh terima call, jawab call dari jam ni je.. mudah sangat.. tapi bagi orang yang tak biasa pakai.. mungkin agak pelik la kan.. haha.. but ia adalah salah satu gadget yang teman berkenan jugak.. so teman masukkan dalam wishlist teman.. mana tau suatu hari rezeki dapat beli ni.. huh.. ngancam jiwa kauu.. fungsi dia sama macam henfon kita gak tapi tengok pada saiz jam pun kita tahu.. bukan semua fungsi ada.. but.. just nice kalau dapat memilik.. ye tak?? Jom Shopping!!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PILIHAN NO.9
Tupper Cabinet 9 Cubes 1-Hanger DIY Wardrobe Black
Almari jenis Tupper Cabinet ni memang mudah dipasang.. lagipun takde Toxic.. yang paling best.. tak perlu risau time terkena kotoran atau banjir ke.. almari korang ni selamat dari reput.. dan senang giler nak basuh.. sebab material dia tu.. korang tengok pun pasti leh imagine kan.. apapun teman memang mencari pun Tupper Cabinet 9 Cubes ni.. tengoklah.. ada masa boleh beli .. hehehehe.. banyak sungguh nak beli nyee.. giler! hahaha.. Jom Shopping!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PILIHAN NO.10
Manenda BA-818 2.0L 1500W Multi-Function Fruit Juice Blender(Grey)  
Haaa.. last sekali.. Antara yang paling teman nak sangat jugak ialah Manenda - Multi Function Fruit Juice Blender ni haa.. Untuk apa? haruslah untuk buat jus yang lazat dan bersama ketul ais yang dikisar hancur macam ais kepal tu.. senang cakap.. teman nak buat macam Cool Blog tu lah.. hahaha.. senangnya dalam hati kalau dapat menda ni.. Jom Shopping!! 

My Wish.. Kalaulah dapat salah satu barangan diatas ni kan best.. Terutamanya pilihan no.1,2, 3 dan 5..  Huhuhu.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haaa.. begitulah ceritanya 10 Barang Terbaik di Lazada Pilihan Tengkubutang Sempena 4th Birthday Lazada!!

Kalau Ada barang yang korang berkenan sama macam teman jugak.. SILA KLIK JE KAT GAMBAR2 DIATAS ni.. akan terus ke link website Lazada..

PSSSTTTT!!! Korang jangan lupa Shopping time ni ok.. esok hari last harga promosi barangan terpilih.. jangan terlepas pulak ye!! Klik Banner Bawah ni kalau nak terjah barang apa yang tengah promosi!!






This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. Cash and Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.


Jom Like : Facebook: https://www.facebook.com/involveasia

Singgah : Website: www.involve.asia

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

15 ulasan:

  1. Pilihan nombor dua tu leh buatkan kekal slim .. abang pun sayammmm .. hehehee

    BalasPadam
  2. kalau la barangan yg kita nak ni...dpt free.. bestnyaaaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. sape yang taknak freee.. heeee.. bestnyee

      Padam
  3. berkenan yg no 6 hihihi... i like purple

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaaa.. No. 6 kalau dapat... fuhhh... suka gilerrrr.. bawak tido semua.. hahaha

      Padam
  4. pilihan yg air fyer ngn tefal nye set tuh best nya

    BalasPadam
  5. wahhh no 1 tu penting haha good luck

    BalasPadam
  6. Yang tupper cabinet cube tu pn dah lama kathy usha,almaklumlah kawasan rumah kathy ni area banjir..

    BalasPadam
  7. Moga sama3 ada rezeki untuk kita memilikinya kan kak.. Hee

    BalasPadam
  8. All the best TB...semua pun menarik tu ha...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New