Siaran Langsung Anugerah Pilihan Online | APO 2016 Anjuran mStar Online & SuriaFM


Siaran Langsung Anugerah Pilihan Online | APO 2016 Anjuran mStar Online & SuriaFM |


Anugerah Pilihan Online 2016, atau secara ringkasnya APO2016 dianjurkan bersama oleh mStar Online dan Suria FM. Ia merupakan anugerah yang memberi peluang kepada orang ramai memilih pemenang. APO bertujuan mengiktiraf personaliti–personaliti tanah air merangkumi bidang hiburan, sukan, fesyen dan mereka yang terlibat dalam perniagaan. Tidak dilupakan mereka yang menonjol dalam profesion masing-masing. Ia juga bertujuan untuk mengetengahkan mereka yang aktif menggunakan kelebihan alam siber dan media sosial.


Untuk mengetahui siapakah finalis yang akan memenangi APO2016 sila tonton malam kemuncak anugerah ini di TV2, pukul 9 malam pada 30 April 2016 atau juga boleh menyaksikannya melalui Internet di http://apo.mstar.com.my/malam-anugerah.aspxMalam Anugerah bertempat di :

Siaran Langsung: 30 April 2016 (TV2 – RTM)
Masa: 9 malam
Lokasi: Auditorium Perdana, Angkasapuri, KL
Tema: Glam Digital


Rasai kemeriahan malam kemuncak APO2016 pada 30 April 2016 yang dihebatkan oleh Dnars sambil melalui ruang karpet ungu (purple carpet) bertemakan Glam Digital.
= klik Untuk Tonton Online =
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

= Peta ke Lokasi Anugerah APO 2016 =------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sedikit Sebanyak Tentang APO 2016Apa itu APO??

APO adalah ringkasan kepada Anugerah Pilihan Online yang dianjurkan bersama oleh mStar Online dan SuriaFM.

mStar adalah sebuah portal berita berbahasa Melayu, manakala SuriaFM adalah stesyen radio, di mana kedua-­duanya milik Star Media Group.

APO adalah anugerah pilihan pembaca yang didorong oleh kehebatan dunia digital dan media sosial.

Terdapat 17 kategori anugerah yang dipertandingkan merangkumi dunia hiburan, sukan, bisnes, fesyen dan digital.

APO dibahagikan kepada tiga peringkat: Pencalonan, Pengundian dan Malam Anugerah.

Peringkat Pencalonan adalah selama hampir sebulan (3 Mac 2016 – 30 Mac 2016). Dalam tempoh ini pembaca dikehendaki mengemukakan maksimum 3 nama calon bagi setiap satu daripada 17 anugerah yang dipertandingkan. 
Nota: Pembaca dinasihatkan membuat pencalonan dengan teliti, kerana pencalonan yang telah dibuat untuk setiap kategori tidak boleh diubah.

Berdasarkan pilihan orang ramai secara dalam talian, lima nama yang mendapat bilangan pencalonan tertinggi akan ke peringkat seterusnya iaitu pengundian.

Satu lagi anugerah ­ Personaliti Terunggul APO ­ akan dipilih daripada 17 anugerah sebelumnya, di mana personaliti yang mendapat undian paling tinggi akan diumumkan sebagai pemenang.

Peringkat Pengundian akan berlangsung selama sebulan (1 April – 27 Apr) dan pembaca dikehendaki memilih satu daripada lima finalis dalam setiap kategori. 
Finalis yang mendapat undian terbanyak daripada pembaca mStar Online akan membolehkan mereka diumumkan sebagai pemenang pada malam anugerah.

Malam Anugerah yang dimeriahkan dengan acara karpet merah akan diperkenalkan untuk mengiktiraf semua personaliti dalam dunia hiburan, sukan, bisnes, fesyen serta digital.


Berdasarkan jumlah undian yang diperoleh finalis, maka seorang daripada lima finalis setiap kategori akan diraikan pada malam berkenaan.Pssstttt... GOOD LUCK To Uzu Owner Blog Kisah Emas Putih Dot Com .------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

1 Ulasan

  1. Sama2 lihat sapa bakal pemenang kategori blogger terbaik online APO

    BalasPadam

Catat Ulasan

Post a Comment

Terbaru Lebih lama