Nuff

16 September 2017

SENARAI PEMENANG TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

SENARAI PEMENANG TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

Hai.. Assalammualaikum buat semua.. TB mohon maaf sebab lambat sangat umum pemenang.. TB bukan sengaja lambat-lambat kan.. TB memang dha rancang nak umum pememnag hari Sabtu lepas, namun TB hanya usaha merancang namun akhirnya TB terpaksa akur apabila TB tidak dapat juga akhirnya nak umumkan pemenang tersebut pada hari yang dijanjikan.. TB yang sememangnya tak berapa sihat dalam minggu lepas, dan dalam tak sihat tu TB ni degil dan tak nak makan ubat sebab kononnya nak baik secara semulajadi.. tanpa ubat.. namun akhirnya demam dan sakit-sakit tu melarat sampailah TB sakit kepala dan badan-badan sebab tahan dan mengelak makan ubat.. Nak pulak baby harraz asik nak melekat je.. 

TB nak selalu dan kerap minum air suam pun ter skip skip.. Huhu.. TB memang akan minum air suam dengan banyak untuk pastikan TB akan sembuh dari apa-apa sakit dengan cepat.. tapi bila dah asyik skip-skip je.. so, demam pun lambat baik.. so, TB surrender sangat-sangat hari Sabtu Ahad tu.. terlepek je dalam kelambu dengan baby.. 

Akhirnya memang TB makan ubat lah jawapnya semalam (Ahad).. hari ni ada nampak ok sikit walaupun ada dedar-dedar.. Tapi dah boleh la mengadap PC dari kelmarin, mata rasa pedih dan berdenyut-denyut kalau tengok pc wehhh! ok lah.. tak mau komen panjang.. jom kita tengok siapa yang bertuah tu.. TAHNIAH yea! buat yang tak menang.. boleh cuba lagi in my next giveaway.. insyaAllah.. 




PEMENANG YANG BERTUAH IALAH :

HADIAH BARANGAN :

ALL YOUNG VITA ACNE SOLUTION X 1 PEMENANG 
Tuntut Hadiah dekat --> Fara Hanim
PEMENANGNYA IALAH :
24. http://www.ronaldmohoni.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html


HANDBAG X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Sumariati Iskandar 
PEMENANGNYA IALAH :
41. https://misakipureblood.blogspot.my/2017/09/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html



BAJU BLOUSE MUSLIMAH X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Syamimi Saad 
PEMENANGNYA IALAH :
34. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html





HELLO KITTY SCRUB GEL X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Raden Galoh 
PEMENANGNYA IALAH :
32. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html




PERFUME PRECIOUS X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Lisa Nurulain 
PEMENANGNYA IALAH :
42. http://www.syamimisaad.com/2017/09/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html





MASCARA & LIPGLOSS SILKYGIRL X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Shamiera Osment 
PEMENANGNYA IALAH :
20. http://www.kasihjuju.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html





HADIAH TOPUP DAN WANG TUNAI :

WANG TUNAI RM 25 X 2 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Rika Jue 
PEMENANGNYA IALAH :
29. http://belogsjm.blogspot.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html
08. https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html




WANG TUNAI RM 20 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Mat McDean 
PEMENANGNYA IALAH :
14. http://mama3danish.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html




WANG TUNAI RM10 X 3 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Eintan Nurfuzie 
PEMENANGNYA IALAH :
30. http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html
36. http://misszyaroses.blogspot.my/2017/09/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html
37. http://www.helloaiman.com/2017/09/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html



WANG TUNAI RM20 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Nor Afdilah Lias 
PEMENANGNYA IALAH :
06. https://blogashalya.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html



WANG TUNAI RM20 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> HYPERGRAFIX
PEMENANGNYA IALAH :
33. http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html


WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Zaza iman 
PEMENANGNYA IALAH :
27. http://puankuci.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html




WANG TUNAI RM10 X 2 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Nurul Syahirah
PEMENANGNYA IALAH :
12. http://aztieyshana.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html
43. http://www.syuhadasalleh.com/2017/09/11/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway/




WANG TUNAI RM 10 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Nik Nur Ainie Zulaikha 
PEMENANGNYA IALAH :
03. http://themaiman.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html



WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Ariesya Collection Enterprise
PEMENANGNYA IALAH :
39. http://aunilieyana.blogspot.com/2017/09/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html


TOPUP RM10 X 2 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Puan Za Mohmad 
PEMENANGNYA IALAH :
25. https://messarah.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html
35. http://www.zazaiman.com/2017/09/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html



HADIAH MISTERI 
Tuntut Hadiah dekat --> Tengkubutang
PEMENANGNYA IALAH :
46. http://www.uyulrosli.com/2017/09/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

JOM TENGOK VIDEO BAGAIMANA 
PEMILIHAN PEMENANG DIBUAT!


THANK YOU TO 6 MILLION PAGEVIEW TENGKUBUTANG GIVEAWAY SPONSOR!!




PEMENANG TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY PART 1




PEMENANG TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY PART 2



Terima kasih buat yang join Giveaway ni.. Terima kasih buat para sponsor yang sudi menaja hadiah utnuk Giveaway kali ni.. Alhamdulillah.. walaupun tak ramai sangat yang join.. TB rasa terharu sebab dapat juga berkerjsama dengan para peserta dan para sponsor semua.. thank you.. Alhamdulillah.. Jangan serik jadi sponsor ye.. jangan serikjoin Giveaway.. yang tak menang.. jangan sedih.. InsyaAllah akan ada Giveaway lain akan datang.. jemput join yea!



Related Posts

17 ulasan:

  1. yeayyy dapat jugak topup rm10..hehe..terima kasih dan tahniah juga pada yang menang tu..

    yg no 27 boleh tuntut kat zaza nanti ye..

    BalasPadam
  2. alhamdulilah no 14 terselit juga...terima kasih TB dan para sponser

    BalasPadam
  3. ok...saya dah follow blog anda....masuk dalam bloglist saya.

    BalasPadam
  4. Wah, alhamdulillah , ada rezeki hehe :D Tahniah kepada pemenang2 lain juga ^_^

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, ade rezeki dekat sini..tenkiu tengku butang

    BalasPadam
  6. yeaaahhh...menang..alhamdulillah...

    tahniah semua.. :)

    BalasPadam
  7. Alamak. Menang rupanya. Terima kasih. Tahniah kepada pemenang.

    BalasPadam
  8. Wahhh.. Alhamdulillah.. menang rupanya.. Tahniah jugak kepada semua pemenang.. yeyeahh

    BalasPadam
  9. Tahniah kepada semua pemenang
    Tak sangka ada rezeki tersenarai disitu.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New