Nity

Nuff

04 September 2018

INNITY DAH APPROVE BLOG TENGKUBUTANG.COM!


INNITY DAH APPROVED PERMOHONAN
BLOG TENGKUBUTANG.COM! 


Alhamdulillah.. syukur.. Macam tak percaya je baru tengahari semalam - Isnin (3/9.2018) TB share kat FB yang Innity minta screenshoot Google Analytics TB kat email.. Tup-tup petang (hari yang sama) tu dalam pukul 7 macam tu TB buka email tengok Innity hantar email pengesahan ni.. Allah.. terkejut sangat-sangat.. macam tak percaya je.. sebab lama dha TB tunggu saat ni.. Sepanjang ber blog TB mengharapkan dapat Innity ni.. Memang itu target TB untuk blog tengkubutang.com ni.. Akhirnya Allah beri gak peluang TB merasa Innity ni dok kat blog TB.

dibawah ni screenshoot rekod Google Analytics yang pihak Innity mahukan :

 

Yang ni pulak untuk mobile view .. 



Tapi ramai yang kata Innity ni straight sikit, so dalam happy-happy tu kena lah hati-hati sikit dengan terma dan syarat yang Innity mahukan untuk long term punya kerjasama kan.. huhu.. yang ni kena tanya otai dan sifu.. Dalam fikiran dah terbayang Sifu HH .. haha.. Sebab Sifu HH la teman belajar macam-macam tentang blog.. Sifu HH tak kedekut share ilmu tentang blog.. so, teman selalu skodeng blog sifu HH tu.. hahaha..

so, entri ni dibuat sebab nak save the date bila TB start guna Innity ni dan sampai bila? haha.. seram je fikri bab sampai bila.. TB redha je rezeki takat mana.. ni pun TB anggap rezeki si kecik tu haaa.. Alhamdulillah.. thank you Allah..





 Yang ni lak, yang baru TB screenshoot hja[ tadi ( 5/9/2018 - Rabu )



Related Posts

9 ulasan:

  1. tahniah TB..bukan senang nk dpt iklan innity ni...nk gak apply tpi tgk syarat dia tu, tak layak..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. TB dah try banyak kali Fieza, dah berapa kali kena kick dah, tapi tu laa.. tak serik.. saja nak cuba2 jugak.. tengok2 lulus pulak.. syukur.. rezeki harraz kot..

      Padam
  2. Power la.. Mesti traffik kencang kan niee...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2