Nuff

14 Disember 2012

Teruja.. happy.. baru dpt rasa bernafas..



Miaww... Butang says.. Morninggg.. err.. Morning yg x berapa nk morning... 
heh3.. pagi ni buka2 blog j teman nampak dh ada yg follow.. rasa hepi sgt2.. wlupun x seramai blogger lain.. 

tp amat hargai sgt2 pada yg dh follow 2.. mekasih yea.. he2.. baru lea rasa semangat nk menulis.. cuma 
jarang buka blog sebab xde story terbaru nk share, nak pulak keadaan kesihatan yg agak LOW sikit skrg 
ni.. so.. idea nk berblog pun xmau datang.. heh3.. tp sy still suka view blog org lain.. sbb mcm2 ilmu leh kita 
share bersama kan.. teruja tgk blog org lain n teruja nk improve kan lg blog sendiri.. sukaaaa.. tQ pada yg 
follow blog ni.. nti i'll follow u back yea.. dont worii.. janji dicapati..

Ok.. today xde story nk citer.. tgk lea.. ptg2 sikit kot ada citer nk story morry or share sumtin.. leh lea teman post kat sini nti yea.. he2.. ok.. tahnx u olz.. Tataaa.. 

Related Posts

5 ulasan:

  1. permulaan yng baik..kn kita dh kata, kalau akk ada entry, msti orng akn follow..don't worry kak...

    BalasPadam
  2. heee.. tQ mimi.. harap2 dpt improve blog ni jd mcm korg punya.. cantik2 n kreatif..

    BalasPadam
  3. boleh je kak klau mahu..yng pnting rajin je..

    BalasPadam
  4. ha2.. 2 lea psl.. kena rajin.. klu ada pyakit malas xleh nk baut pe..

    BalasPadam
  5. erm..yela kak..kita ni pun sebab ada kelapangan tu la boleh ter'update'..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New