Nity

Nuff

18 Disember 2012

PENGUBAT STRESS.. (Post Merapu A.K.A xde modal nk bercerita da.. )


Teman tgh boring ni.. tp xtau nk buat apa.. last2 view aje lea gambo2 dekat google ni.. apalagi menggoogle gambo kucen2 lea wat cuci mata.. heh3.. mmg giler2 sukakan kucen so.. dlm sehari selalu j view gambo kucen dlm google ni.. he2.. ni ada 1 gambo yg saja teman nk share.. sebab kucen yg dalam gambo ni mcm muka butang (kucen teman yg noti 2..) moh kita tengok gambo ni sambil baca post merapu teman ni.. he2cumey kan kucen kat dalam gambo ni.. He2.. kalau lea Butang teman jd camni.. syian dia kan.. baru nk capai ikan kering 2 dh kena ngap kepalanya (tp bkn ngap betui tau..).. alahai.. cumey betui j kucen ni.. lg kelakar bila tgk yg anak kucen sebelah dia punya ekpresi muka.. muka cam terkezut j.. ha3.. gambar2 mcm ni selalu j wat kita rasa hepi n senyum sorg2.. teman suka j tgk gambr2 mcm ni.. gelagat kucing2 yg noti n cumey2.. klu rasa susah hati j.. boleh hilang sekelip mata j bila tgk gambar2 deme' yg cute ni.. mgkin itu cara teman utk hilangkan stress or bg hati berbunga.. kalau korang lak cne pulak yea? cer share jugak dgn teman.. apa yg korang buat klu stress...


Related Posts

2 ulasan:

  1. hahahah comel ja muka kucing tu . .kesian dia, sy pun suka kucing . .

    BalasPadam
  2. hih3.. mmg cumey sgt kan.. ho.. suka kucen gak yea.. ada bela kucen gak k?

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2