Nuff

18 Disember 2012

Secret Of Us: Kenapa aku malas sembahyang


Asslammualaikum semua.. mintak maaf sebab teman dh lama x update blog.. hanya share2 j apa yg patut.. tp x kisah lea kan.. janji ada juga hidup blog ni dari kaku j xde citer.. ye tak?? he2.. ok.. kali ni teman ada lea berjalan2 merayap2 k blog2 kwn2 yg lain.. tertarik pula dgn apa yg kawan 2 post.. real suka n blognya menarik juga.. pink lg 2.. tuan empunyanya pun sgt2 lah cute.. (honestly.. mmg cute yea.. bukan bodek..) pepe pun.. teman suka apa yg dia sampaikan.. jom baca sama2 yea.. (^__^)v

Secret Of Us: Kenapa aku malas sembahyang: Kenapa aku malas sembahyang, Allah bagi aku jasad siap bayang-bayang, Bukan ke lebih beruntung daripada tiang, Berdiri tanpa ro...

Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2