Nuff

06 Disember 2012

Oren Oh Oren..


Mula2 buat blog ni, teman asyik x puas hati j xtau nape.. teman letak kaler hijau x kena.. guna template yg dh sedia ada pun x kena.. ada j yg buat teman rasa nyampah nk tgk blog teman ni.. sedangkan teman pun nyampah.. ini kan plak korg yg dtg nyinggah nk tgk blog ni kan.. lg lea korg.. nk termuntah ada kot.. hu3.. (erk.. tp xkan seteruk itu blog teman ni.. ha3..)

Tp rupa2nya teman kena letak gak kaler kegemaran teman.. yakni Oyennnn! (Oren) .. bila dh letak kaler ni sebagai background dia.. baru lea teman rasa bersemangat sikit n repair2 n adjust blog teman yg sunyi sepi ni.. (huu.. xde pun org nk polo blog teman ni.. sadis sungguh.. dh kecik sgt hati ni xtau nk kata apa dh.. )

Bercerta pasal kaler oren... Alkisahnya.. teman ni asalnya nyampah sgt2, tersangat2lah sgt pada kaler oren ni.. nk pulak masa 2 si Zahid AF2 tu minat plak kaler oren.. apa lg.. mmg teman ngata KAW2 punya lea.. x kasi can lansung.. he3.. ada k minat kaler oren? xde kaler lain k? oren jgk yg d minat? hu3.. mmg aku cukup anti kaler oren masa 2.. tp itulah kuasa Allah.. kadang2 benda yg kita benci 2 lea akan pergi kat kita.. hu3.. cthnya mcm kita x suka seseorg 2 sgt2.. last2 tgk2 jd ahli kuarga kita (CTH yea.. xde kena mengena ngan yg idop ataupun mati tmasuklea teman.. xde kene mengena ini statement dgn kehidupan teman.. just bg contoh j ni.. he2..

wlupepun.. teman suka Oren ni.. xmo tuko dh klu bole.. kaler ni mmg buat meriah.. he2.. Ok lah.. Teman udah ngantok.. esok2 lea teman post citer lain lak.. k.. TAta.. TIti.. TUtu... adios... nitee...

To be Continue..........

Related Posts

5 ulasan:

  1. warna kan memainkan peranan dalam diri kita juga..tp kita suka merah..hehe

    BalasPadam
  2. he2.. memang tau pun mimi suka kaler mimi dari dlu lg.. merah 2 kan berani.. =)

    BalasPadam
  3. erm..berani la sngt kak..merah ni kan nmpk je..so, fofular sikit..senang orng nak kenal..hehe
    tp kat blog tak pula terlekat merah..pelik jgk..

    BalasPadam
  4. merah hitam cantik.. mmg menyerlah.. ni k.ina pun pasni klu nk ubah nk buat itam oren lak.. cantikk.. i likee

    BalasPadam
  5. buat msa ni kita malas dh nak ubh2..takut silap lngkah, hilang sume..hehe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New