Nuff

06 Jun 2014

BAWAL CANTUM CANTIK-CANTIK DARI EMBUN BEAUTY HOUSE!!

IKLAN BERBAYAR
Ehem2.. lawa tak tudung macam model tu pakai? terpikat tak? haaa.. yang penting senang dipakai, senang dibentuk dan tak serabut sangat macam langsir tu kannn.. Opssss.. 

Teman tertarik dengan kaler2 kat bawah ni.. cantik tone padanan dia.. paling teman suka tengok kaler coklat tu.. sukaaa sangat2.. heee.. tapi kena beli CEPATTT.. sebab stok terhad.. sape cepat dia dapat.. lupa lak nak gitau, yang ni namanya BAWAL CANTUM , didatangkan sekali dengan brooch, harganya cuma rm18 sehelai (tak termasuk postage)... 
purple n yellow
coklat n krim
merah n Pink
Pink n white...
Blue n grey
dark coklat n light coklat
merun n pink

Haaa.. amacam? Berminat nak membeli? kalau berminat sila pm Admin di 

Sila pm segera SELAGI STOK MASIH ADA!!

Related Posts

19 ulasan:

  1. Balasan
    1. nak tengok design lain pun ada.. pm je Embun Beauty House

      Padam
  2. Balasan
    1. ada dua tone dan tak serabut sangat kan..

      Padam
  3. wah menarik dan cantik ni... lama jugak tak menggayakan tudung bawal ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. farah suka pakai shawl yea sekarang ni? bole la try ni.. heee

      Padam
  4. Orang cakap fesyen tudung ni cepat kitaran nya? Kalau saya jual pattern A, pada musim pattern B sedang naik..apakah ada yang masih ingin membeli pattern A saya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. terpulang kepada pembeli gak en. khamsi, kadang ada yang memang berkenan ppattern satu2 tu, biar dah out dated pun dia beli gak.. ngidam le katakan.. hik3

      Padam
  5. wah.. design baru ya.. mcm tudung mawar...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tudung mawar? hee.. tak pernah tengok lagi

      Padam
  6. Balasan
    1. dah tinggal sikit je ni.. kena pm Embun Beauty House cepat.. heee

      Padam
  7. Cantik...tapi nak kena iron tu yg malasnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. bab yang tu tak dapek den nak nolongnya.. hhihihi

      Padam
  8. semua yang komen sini teman dah bw lik yea.. tq..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New