Nuff

06 Jun 2014

CARA SOLAT UNTUK ORANG SAKIT/UZUR

Berikut adalah gambaran / cara-cara solat bagi mereka2 yang uzur atau tidak mampu ber solat seperti orang normal yang lain.. tiada alasan untuk meninggalkan solat, kerana Allah dan aturkan pelbagai cara untuk solat khas untuk mereka yang tidak berkemampuan solat seperti biasa.. apa2 pun.. jom kita perhatikan gambar diatas ni.. sila zoom kalau tak jelas.. just perkongsian dari teman untuk semua.. teman ambil gambar ni melalui google aje.. bukan gambar / sumber sendiri.. meh share sama2.. moga beri ilmu buat semua..

Sumber : Facebook

Related Posts

13 ulasan:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    lama rasanya anum x blog walking
    hari ini ada peluang anum singgah ya
    keep in touch

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a.. lama tak nampak anum .. selamat pengantin baru yea.. heeee

      Padam
  2. salam jumaat and great piece of sharing...

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam jumaat gak Farah.. eh dah sabtu.. hu3..

      Padam
  3. Salam jumaat kak.. Mekaceh share.. Nanti, boleh la ena ajar pesakit pesakit ena macam mana nak solat ketika sakit.. yela buka semua yang tahu akan cara caranya kan... ^_^

    BalasPadam
  4. Salam..nice sharing...
    singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam jumaat, salam ceria dari MyCherita

    BalasPadam
  5. semua yang komen sini teman dah bw lik yea

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New