Nuff

03 Jun 2014

2222 dah, Alhamdulillah...

Alhamdulillah.. dah cecah 2222 Follow blog Tengkubutang ni .. wah.. macam tak percaya jea dah sampai 2222, haa.. nombor kegemaran ni tauu.. kalau ikut fahaman orang2 cina, no. 2 ni adalah nombor yang baik untuk diorang yang bermaksud "SENANG", manakala nombor yang sangat2 "ONG" bagi diorang lak ialah No. 8.. yang bermaksud "KAYA".. kalau teman berjumpa dengan kawan2 cina, sebok lah diorang menelek nombor henfon teman lah, nombor kereta teman lah.. pastu bagi komen nombor yang teman pakai tu OK ke tak pada pandangan masyarakat Cina.. 

hu3.. teman dengar ajelah.. tapi tak pulak nak percaya atau menafikan.. itu ikut diorang lah kan.. yang kita ni sejak dilahirkan dah diajar untung nasib semua bergantung pada Allah S.W.T, so, jangan terbabas lak mempercayai menda2 camtu yea..

Apa2 pun.. buat adik adik Nurul Echa.. tahniah jadi follower teman yang ke 2222, tq sebab follow blog ni yea.. sebagai seorang yang bertuah menjadi Follower ke 2222, teman nak letak link blog Nurul kat sini.. tapi teman tak jumpa lak link blog Nurul? hee.. so, adik Nurul Echa, nanti komen sini yea.. teman nak letak link blog Nurul kat sini.. kasi traffic ke sana sikit.. heee... Buat rakan2 blogger yang mana sudi singgah kat blog Tengkubutang ni, teman nak selitkan sikit ucapan terima kasih yang sangat2 buat korang semua.. tQ sangat2 yea.. 

Jom Singgah Blog Nurul Echa--->?????????

Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New