Nuff

10 Jun 2014

PERBEZAAN OTAK LELAKI DAN OTAK PEREMPUAN



Ho2.. pagi ni rasa nak menguji psikologi korang lah.. hik3.. teman jumpa psychology test ni dekat satu laman web tu.. heeee.. saja share kat sini nak tengok apa komen korang lak.. yang mana pernah buat test ni sila dok diam2 yea.. teman just nak tengok yang lum pernah tengok test ni.. dan try jawab.. heeee.. Ok.. tu aje nak citer.. teman ada koje baaaanyaaakk sangat nak buat.. nanti teman reply komen korang yea.. kekekeke... 

Terdapat pelbagai cara untuk menguji keunikan tubuh badan kita, diantara keunikan itu sudah tentulah otak manusia.. dibawah ini ada ujian yang menarik untuk dicuba bersama.....

Ini adalah ujian masa yang ringkas, cuma lakukan dan jangan cuba menipu diri anda sendiri

Kira jumlah huruf F's dalam perenggan dibawah dalam masa 15 saat:

FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS


dah selesai?
Scroll kebawah hanya apabila anda telah selesai mengira!
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V

OK?

berapa banyak?

tiga? (anda tentunya seorang lelaki!!!)

baca sekali lagi!

FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS

Salah, sebenarnya terdapat 6, kira semula..Sebab berlakunya perkara tersebut diterangkan dibawah ini...

otak LELAKI tidak memproses perkataan "OF". Keajaiban kejadian atau silap mata? Sesiapa yang dapat mengira kesemua 6 F's pada permulaan ujian memiliki otak PEREMPUAN Cuba la dengan kawan2 anda untuk menguji setakat mana kebenaran perkara ini.."

Note : erkkkk.. but im still dont know why me also, get answer = 3 .. ??? So, im a boy? kikikiki.. 

Ehemmm.. mungkin ada yang tak bersetuju dengan test diatas, tapi.. 
macam mana plak ayat dalam gambo kat atas ni yea.. setuju ke tidakk? ehehe.. ehehehehe.... 

Related Posts

17 ulasan:

  1. malas nak kira betul2..haha

    BalasPadam
  2. saya memang wanita...heheheh...betul

    BalasPadam
  3. haha.. licha kira 3. yes i have a man's brain

    BalasPadam
  4. Fuh... Kita kira F ada 10. Cam mana tu. =P

    ZH Blogger

    BalasPadam
  5. salam..ida singgah cn..great women!!

    BalasPadam
  6. saya setuju..hihihi.sy kira kena otak lelaki pulak.hahah

    BalasPadam
  7. Salam, hahahaha adeh...penat seyh aku cari mana lagi 3 huruf F...xperasan langsung huruf tu, even perkataan of tu sendiri aku mcm xterbaca pun..ish3...masalahnya aku ni pempuan..hahaha :p

    BalasPadam
  8. kira dapat 3. aduhh 6 rupanya

    BalasPadam
  9. Yeay!! Saya sah pompuan hahaha :P
    n statement tu pun saya setuju jugak ^^

    BalasPadam
  10. syira perepuann..yeayy..hhehe

    BalasPadam
  11. Kita kira dapat empat :3 OF yang last je kira . Yang atas tak xD

    BalasPadam
  12. first saya kira dapat 4, second sy kira dapat 5. acaner tu? :o

    BalasPadam
  13. Aduh...serius td aku dpt 1 je f..dah bce berulang2 pon 1 je..tapi betul,aku xdpt detect langsung perkataan 'of' tu walaupon dah berkali2 aku bce sampai ke perenggan yg kedua..admin bgtau bru aku perasan byk rupanya huruf 'f' tu..haha..aku terlebih man brain nie..hhahha..nice sharing 5 star..!!

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2