Nuff

06 Jun 2014

Pageview Yesterday 6,313

Alhamdulillah.. rasa lega sebab traffic/Pageview masih dalam keadaan stabil dan tak menurun seperti yang teman sangkakan sebelum ni.. Kalau tidak.. teman asik risau je traffic menurun selepas tukar template baru, tu yang kerap tak jadi jea edit blog.. hati masih tak rela melepaskan template lama.. heeee... sayang beno yea.. last2 tuko jugak... BACA SINI ... 

bila check hari2 tengok nampak peningkatan plak PV blog teman, hemm.. nasib baikk.. dah puas hati blog sekarang ni, cuma nak tukar tulisan je.. nak tulisan Century Ghotic yang bolat2 tu..huk2.. tak bole tukar lah.. nape eh?? sape pandai bab ni? meh lea ajor teman.. teman tak suka tulisan sekarang ni.. tambah2 kalau Times New Roman ni lagi lea.. tak sukaaa.. hahaha.. teman suka yang bolat2.. sape leh ajo teman? hihihi.. pelizzz..



Related Posts

14 ulasan:

  1. Tudiaaa banyaknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Jeles!

    BalasPadam
    Balasan
    1. rezeki2.. eleh.. Ainaa pun banyak kan.... saja je dia..

      Padam
  2. salam blogwalking...done follow..

    BalasPadam
  3. Salam, perghh gila banyak sehari dah boleh maintain 6k !! Blog sy baru nak try2 maintainkan atleast 700 view per day...hahaha..owh bab2 wording sy pun xtahu, guna yg sedia ada saje..hehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. kadang2 je dapat 6k ni, selalunya bawah lagi.. alhamdulillah..

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2