Nuff

24 Jun 2014

ZAZA IMAN - THANK YOU, I LOVE U

jen jeng jengggggg.. tiba2 datang orang Kurier depan pintu tadi..
dengan rakus teman membuka barang tu..tengokk.. sikit punya dugaan nak buka.. berbalut rapi sesungguhnya! Thumbs Up!... heeee.. 
 
Jeng jeng jeng.. inilah rupa lapisan terakhir untuk dibukaa.. heee.. 
Mula2 tadi Beso je Cube nya (sebab dibalut dengan tebal)
Isi dalamnya.. tadaaaaaaaaaaaaa.. inilah dia mug design istimewa dari my Lovely Zaza Iman.. huk3.. terharunya rasa nengok mug ni.. Rasa nak nanges terharu je tadi.. Yang bestnya siap ada header blog Tengkubutang (Sharing My Ceritera) lagi.. ada gambo Butang kat situ.. ada nama Butang.. Miawww.. huwaaaa.. memang terharu sangat2.. tQ .. 

dan paling special ada muka kartun Zaza tu.. huwaaaaaa.. im speechless masa buka kotak ni tadi tau zaza.. hepiii seng sangattt.. 

dan.. seperti yang zaza letak kat mug ni jugak, teman nak kata kat sini.. tQ 4 being my Friend jugak yea zaza.. 

Nota : kalau korang nak order mug macam ni jugak, boleh la tempah dekat FB Zaza Iman, selain tu Zaza juga ambil order untuk Business Card Murah dan cantik design dia tauu, dan kalau nak tempat Kad Raya atau Sampul Duit Raya, masih sempat lagi.. korang pm je zaza kat FB dia.. selain tu Zaza jugak ada buat Button Badge tau, ada printing Bantal.. dan macam2 lagi.. pm dan jenguk2 lah FB zaza tu yea.. heee.. 

Dan jangan lupa Follow blog Zaza sekali tau.. 


Related Posts

10 ulasan:

  1. Salam, wahhhh mmg style habis lah mug nya, dgn header blog sekali, cantik gila! Zaza mmg rajin betul berbisnes...semua dia pandai buat, hehe :D tahniah ye, dapat mug cantik! :D

    BalasPadam
  2. TeRiNgiN nAk dApAt mUg mAcAm tUw. jEleswnyaa :p

    BalasPadam
  3. utglahhh dpt mug dr zaza :)

    BalasPadam
  4. wah!!! Fi pun pernah dpt dri zaza sekali :)

    BalasPadam
  5. comel comel.. wahhh nak juga!! hehehehhe

    BalasPadam
  6. eleee.. kite pun adeee...hehehe

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah... Cntik hdiahnya..

    BalasPadam
  8. Waaaa.. Cantiknya mug tu.. Simpan lek lok kak.. Jgn sampai jatuh..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2