Nuff

25 Jun 2014

BLOG BERWAJAH BARU LAGiii...!!

Entri Sebelum ini ---> BLOG BERWAJAH BARU
Ni Yang Dulu... heee.. simple je tapi OK.. Ramai yang komen kata kemas..
Pastu tempah kat  Zaza Iman untuk edit template yang macam  Zaza Iman punya.. cantikk.. teman tertarik template ni sebab leh letak iklan banyak2.. heee.. tQ  Zaza Iman.. =).. yang dalam gambo ni background teman pakai yang asal macam teman guna sebelum ni, 
Pastu terjumpa Background yang ni lak..nampak macam bercorak dan bergradient tu yang buat teman tertarik nak guna, Heee.. tema Oren tetap dikekalkan tauu.. 

Tapi.. kaler dia sakitkan mata le pulak.. adeh.. dan disebabkan konfius dan rambang mata nak pilih mana satu, maka teman post kat wall FB teman mintak pendapat kawan2 yang mana pilihan terbaik.. NO.1 (atas) atau NO.2 (bawah).. 

Dan ramai yang pilih NO. 2.. So, teman decide pilih NO.2 gak, sebab hati macam suka yang NO.2, tentang kaler sakitkan mata tu, teman adjust sikit bagi redup sikit.. baru puas hati.. heeee.. kalau tak, sendiri tengok blog pun feningg wehhh.. 
Haaaa.. yang ni setelah diubah kaler background tu jadi redup sikit.. So.. takdelea shining semacam.. baru lea sedap nak memandang.. heee.. teman sukaaa sangat ORENNN.. !!! Amacam? Komen sikittt..  

Nak ucap tQ sekali lagi buat Zaza tuan punya blog
-->http://www.zazazehra.com/ sebab sudi editkan blog ni..

Related Posts

14 ulasan:

  1. wahhh makin kemas belog kak. Suka suka suka

    BalasPadam
  2. cuma kat bhagian bawah/footer tu kemaskan sikit lagi biar nampak seimbang sekata

    BalasPadam
  3. oooo yg ni pun ok juga.mmg nmpak kemas.loading pun not bad la kan ehehe.sy je do pening2 xtau nk ubah jd mcm mn

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Salam, haaa tang redup tu sy perasan..hehe xde lah kena pakai sunglasses lagi bila singgah sini, hehe gurau je ye dear :p

    BalasPadam
  6. Baru nampakkk cool!! ada wallpaper dan background. Blog Fi Jela kosong backgroung sesuci kain kafan..haha warna putih kan~~

    BalasPadam
  7. Blog akk mkin kemas skrng.. Rajin mengedit.. :)

    BalasPadam
  8. nampak kemas sikit.. hihihihihihihi.. :)

    BalasPadam
  9. Cun melecun. Nak tukar jugak la

    BalasPadam
  10. Assalammualaikum...tengkubutang,

    nice template nie pun kemas dan loading pun ringan aje..

    mselim3

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New