Nuff

20 Jun 2014

NOTA DARI ARWAH SYUHADA BAHARUDIN | BERHARGANYA SEORANG ISTERI

Klik untuk tumbesaran |

Pernah terbaca satu Nota perkongsian dari arwah Syuhada Baharudin di facebooknya sebelum ini.. Ditujukan buat isteri2 dan suami2 untuk dibaca bersama agar dapat mengeratkan lagi hubungan suami isteri.. 

Rasa sayu je baca.. tapi masa tu tak sempat nak share sebab internet pun tak mengizinkan.. 

tiba2 tadi teman jumpa balik Kata-kata berharga ini yang di share pula oleh Blogger Mamaniza.com di Facebooknya.. 

dan kali ni teman jadikan satu perkongsian di blog teman ni, sebagai kenang-kenangan dari Syue (Blogger yang tak sombong dan very  d hardworking girl) selamanya teman jadikan dia idola teman.. Blog Motivasi Syue kini hanya tinggal kenangan.. 

Note : Arwah syue ada mention suruh share dengan suami masing2, So.. teman pun nak share gak lea dengan hubby teman.. sebagi wife teman udah baca, sekarang turn hubby lak.. Hope hubby teman baca la entri ni yea.. 

BACA SINI JUGAK (KLIK)

Related Posts

11 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New