Klik untuk tumbesaran |

Pernah terbaca satu Nota perkongsian dari arwah Syuhada Baharudin di facebooknya sebelum ini.. Ditujukan buat isteri2 dan suami2 untuk dibaca bersama agar dapat mengeratkan lagi hubungan suami isteri.. 

Rasa sayu je baca.. tapi masa tu tak sempat nak share sebab internet pun tak mengizinkan.. 

tiba2 tadi teman jumpa balik Kata-kata berharga ini yang di share pula oleh Blogger Mamaniza.com di Facebooknya.. 

dan kali ni teman jadikan satu perkongsian di blog teman ni, sebagai kenang-kenangan dari Syue (Blogger yang tak sombong dan very  d hardworking girl) selamanya teman jadikan dia idola teman.. Blog Motivasi Syue kini hanya tinggal kenangan.. 

Note : Arwah syue ada mention suruh share dengan suami masing2, So.. teman pun nak share gak lea dengan hubby teman.. sebagi wife teman udah baca, sekarang turn hubby lak.. Hope hubby teman baca la entri ni yea.. 

BACA SINI JUGAK (KLIK)

11 Ulasan

  1. Hargai sebelum ianya pergi..alfatihah buat arwah

    BalasPadam
  2. Sayu hati..cpt masa berlalu..

    BalasPadam
  3. owh... :( sangat bermakna sekali...tq sbb sudi share.InsyaAllah sy akan ingatinya

    BalasPadam
  4. alfatihah buat allahyarhamah..

    BalasPadam
  5. sedih kan...Al-Fatihah....

    BalasPadam
  6. tak sempat bertemu diluar, hanya sempat kenal di alam maya :(
    semoga arwah tenang di sana

    BalasPadam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New