haa.. yang ni teman nak share plak pasal Collagen Crystal Eye Mask yang terbaekk.. hari tu teman beli la dalam berapa belas keping entah.. saja beli banyak untuk stock kan.. heee.. beli kat mana? haaaa.. beli kat Embun Beauty House la.. mana lagi kan.. nak beli gak? meh klik sini-->Embun Beauty House
hemm.. korang nampak tak model tak berbayar yang sibuk je nak enterframe tu??
Sedap je mata ni pakai Collagen Crystal Eye Mask ni tau.. .. rasa macam sejukkkkkk aje tauu.. rasa segar mata ni.. sembap pun kurang lepas pakai ni.. dan teman puas hati la kan.. cara pakainya senang aje.. basuh muka bersih2 dulu.. pastu pakai le Mask ni kat bawah mata korang tu yea.. alaaa. kat area eyebag tu laaa.. itu pun nak ajo ke? opsssss.. terkasar le pulak.. ekekekek.. nak beli gak ye? apa kata korang klik jer kat sini, meh klik-->Embun Beauty House
nak beli gak? meh klik sini-->Embun Beauty House
Entri berkaitan Embun Beauty House, sila KLIK link dibawah :
PRITZELS EMBUN BEAUTY HOUSE

5 Ulasan

  1. Balasan
    1. memang besttt.. sejukkk je mata.. segar lepas pakai ni..

      Padam
  2. Balasan
    1. +tikus69 sila order di page Embun Beauty House.. link nya tersedia ada di artikel diatas.. tq.. =)

      Padam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New