Nuff

07 Jun 2014

5 Yang Best Tentang Video Avril Lavigne - Hello Kitty

Nak tahu kenapa video ini mempunyai jumlah tontonan tertinggi ? 
jom tonton video ini.
Video Avril Lavigne mendapat Kritikan?? Hehehe, biar mendapat pelbagai kritikan sekalipun.. teman tetap sukakan Video Hello Kitty ni, suka lagu dia sebab rancak.. sebab.. sebab teman gunakan lagu ni untuk senamrobik kot.. hahahaha.. ala2 poco2 gitu.. rasa semangat dengo lagu2 rancak camni kalau time nak bersenam tu kan.. 
Haa.. kalau sape yang taktau tu, Bulan  Mei yang lepas, Avril Lavigne telah mengeluarkan satu single terbaru, Hello Kitty yang sangat mendapat perhatian ramai. Menurut laporan google, video ini merupakan video ke dua tertinggi yang di cari di youtube kerana kontroversi dan beberapa isu yang timbul.
Menurut sumber akhbar di luar negara, single ini sebenarnya telah di muat naik ke youtube sehari awal daripada yang di jangkakan. Namun sebaik sahaja video ini tersebar dan di ketahui ramai, video ini telah mendapat jumlah viewers yang agak tinggi iaitu sebanyak 17 juta. dan sekarang viewer nak tau berapa? fuh.. terkejut teman.. dah mencecah 30,594,888 kot..

5 Benda teman suka nengok dalam Video Hello Kitty ni ialah...

1.)Cara dia sebut Mina Saiko Arigato.. Ka Ka Ka Kawaii.. !!
2.)Suka tengok skirt 
Avril Lavigne yang kembang tu..siap ada cupcake lagi..
3.)Minit 0.10-->Suka tengok cara 
Avril Lavigne menari dengan skirt comel tu,
4.)Minit 2:29 -->Suka tengok Penari2 dia yang MASAM je muka time menari, ada satu part tu je depa senyum..(time Avril Lavigne  snap gambar diorang dan diorang tengok gambo diorang sambil tersenyum 1 saat),kelakarlah.. ha2
5.)Minit 2:30-->
Avril Lavigne ada sebut "Miaw" dalam Video ni... kikiki.. 

dan yang paling penting, teman suka lagu ni memang untuk bersenam lah yang beno nya.. ha2.. nak suka lebih2 bukan remaja lagi pun kann.. tapi untuk dijadikan lagu senamrobik apasalahnya.. ye dakkk??

Related Posts

3 ulasan:

  1. erhm...tak minat lah avril...tapi i suka ngan lagu dia..best...

    BalasPadam
  2. Great post, I loved it. kisses

    http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New