Nuff

24 November 2016

RUAM BAYI POWDER PENAWAR UTAMA SEMUA PENYAKIT KULIT

RUAM BAYI POWDER PENAWAR UTAMA SEMUA PENYAKIT KULIT


Bedak Ruam Bayi @ Ruam Bayi Powder

Bukan Sekadar Bedak Sejuk Biasa. Tetapi Bedak Ruam Bayi @ Ruam Bayi Powder ini sangat banyak manfaatnya dalam membantu memulihkan hampir semua jenis masalah penyakit kulit.

Bedak Ruam Bayi @ Ruam Bayi Powder terbukti sangat berkesan, malah mampu menyelesaikan pelbagai jenis penyakit kulit seperti Psoriasis, Ekzema, Kurap, Panau, Kayap, Ruam susu (bayi), Ruam panas, Kudis, Kudis buta, Cacar air, Jerawat, Luka Dan lain lain masalah kulit.

Bedak Ruam Bayi @ Ruam Bayi Powder ini juga adalah :

馃挴% dari Tanah Liat Putih terbaik dunia & air galian semulajadi

馃挴% semulajadi serta sunnah nabi S.A.W. Ini kerana ia salah satu cara Nabi SAW mengubati penyakit kulit

Pembuatan secara homemade warisan semulajadi turun temurun serta pembuatan bedak sejuk tanah liat yang diiktiraf oleh SIRIM QAS INTERNATIONAL yang mana selamat digunakan dari bayi hingga dewasa. 

Antara kelebihan dan keberkesanan Bedak Ruam Bayi ini : 
  1. Bedak ini dihasilkan daripada 100% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi.
  2. Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.
  3. Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lembut .
  4. Satu bekas tahan agak lama. Selalunya boleh guna beberapa bulan.
  5. Walaupun ia tidak semahal produk-produk lain, Alhamdulillah setiap kali sapu ruam atau penyakit kulit anak-anak kita semakin berkurangan.
  6. Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya.
  7. Selamatlah anak-anak anda terutama yang masih bayi, sebab kandungannya dari 100% bahan semulajadi seperti tanah liat putih dan air galian yang telah ditapis secara khusus.
  8. Ruam Bayi Powder ini sememangnya sangat menjadi pilihan ibubapa untuk bayi mereka terutama masalah berkaitan ruam. Ramai yang cakap berbaloi, murah dan berkesan! Banyak testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati. Alhamdulillah! 
------------------------------------------------------------------------------------
---------------------
TESTIMONI DARI PELANGGAN YANG PERNAH MENGGUNAKAN BEDAK RUAM BAYI @ RUAM BAYI POWDER 



LAGI..  TESTIMONI BERGAMBAR




100% semulajadi serta sunnah nabi S.A.W. Ini kerana ia salah satu cara Nabi SAW mengubati penyakit kulit seperti yang terdapat di dalam Hadith Sohih di atas yang membuktikan Nabi S.A.W. menggunakan tanah liat mengubati penyakit kulit dan lain-lain penyakit.

Cara Menggunakan Bedak Ruam Bayi :
  • Sapu di bahagian kulit yang sakit pada bila-bila masa terutama malam sebelum tidur.
  • Kandungan yang PEKAT sehingga boleh di tambah air berkali-kali, jika air dalam bekas telah habis, campur dengan air yang boleh diminum @ bertapis, yang terbaik air zam2. JANGAN menggunakan air paip kerana air paip ada klorin yang tak elok untuk kulit
  • Jika keracunan makanan, gout & gastrik, ambil secubit, bancuh dalam setengah gelas dengan air kosong biasa,lepas tu minum
Bagaimana Bedak Ruam Bayi Ini Bertindak Balas?
  • Tindak balas adalah berbeza mengikut jenis penyakit & individu
  • Sesetengah individu dalam minggu pertama akan rasa kulit mengering & kegatalan, ini disebabkan air gatal & kuman dlm lapisan kulit mengalami kekeringan, jika boleh tahan teruskan, jika tak tahan , sapukan sedikit minyak zaitun @ minyak kelapa dara bagi mengurangkan kekeringan. JANGAN campur dgn mana2 krim yg ada chemical @ steroid.
  • insyaallah penggunaan yang berterusan penyakit kulit akan sembuh. Bagi yg sakit sikit2, seawal seminggu dah ada perubahan, bagu yang teruk hampir seluruh badan, untuk mendapat kesan yang lebih baik guna berterusan hingga sebulan ke atas.
Dapatkan Yang Original, Baru Beli!

Berikut merupakan packing yang original untuk Bedak Ruam Bayi @ Ruam Bayi Powder

Perlu diingatkan sebelum membeli, pastikan ia benar-benar Ruam Bayi Powder yang original. Pihak HQ tidak pernah sama sekali menukar packing untuk Ruam Bayi Powder ini.

Untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut, boleh contact atau klik link-link dibawah :

Website

Facebook : 

Contact : HQ 
☎️️ En. Hafis :
013 480 6787 (Bahagian Pemasaran) 
☎️️ Puan Nurul : 
017 6239935 ( Produk Owner) 

Sementara stok masih ada, cubalah sekarang: boleh hubungi ☎️️013-4806787. Penghantaran seluruh Malaysia.

#bedakruambayi #ruambayipowder #psoriasis #eczema  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

5 ulasan:

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2