Nuff

11 November 2016

SPRAY 8 BANTU MEREDAKAN KERADANGAN KULIT

SPRAY 8 BANTU MEREDAKAN KERADANGAN KULIT

Hai.. TB nak share tentang satu lagi produk yang sangat bagus untuk kulit yang bermasalah seperti Luka Diabetik, Terkena Air Panas, Kudis Buta, Melegakan Bengkak,Skin Allergies / Eczema, Luka Kecil & Lebam.

Kepada mereka-mereka yang ada masalah kulit seperti TB sendiri iaitu Psoriasis, pun sesuai menggunakan Spray8 ini untuk membantu meredakan kegatalan dan mengurangkan radang pada kulit tersebut.

Mengapa Spray8? 
Semburan penjagaan luka yang mudah dan semulajadi. Diuji untuk mengurangkan keradangan dan membunuh bakteria Staphylococcus walaupun antibiotik aeureus. 

Formula Spray8 adalah hypoallegic dan sesuai untuk kulit sensitif. 

Menghentikan dan Membunuh Pertumbuhan Bakteria.

Mengurangkan keradangan hampir serta-merta! 

Tanpa Alkohol, Akrilik, Peroksida, Klorin dan Petrolchemical Minyak. 

Tdak panas/melecur atau tidak selesa apabila digunakan. Mudah untuk digunakan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


BERKESAN MELEGAKAN & MENYEMBUHKAN

Spray8 berkesan keatas luka yang bagaimana ?

Luka Diabetik 
Luka dalam pengeringan dan pembasmian kuman tanpa kepanasan atau kerengsaan.

Terkena  Air Panas
Sembur dengan segera untuk mengelakkan lepuh menyakitkan, pengalaman penyembuhan <2 minggu

Kudis Buta
Membunuh bakteria dan melegakan bengkak dan kesakitan yang berkaitan.

Melegakan Bengkak
aktiviti anti-radang yang kuat, diuji di peringkat genetik.

Skin Allergies / Eczema 
Melegakan kegatalan dan bengkak dalam masa seminggu

Luka Kecil & Lebam
Berkesan selama seminggu


Bagaimana Spray8 terhasil?

Ia terhasil dari kulit dari buah Manggis yang dituai dari ladang-ladang di Jelebu dan Sarawak. Selepas itu Manggis-manggis tersebut akan di gred kan dengan teliti dan diasingkan mengikut saiz. 

Batangnya akan dipotong dan buah-buahan direndam dan dicuci dalam air untuk membuang kotoran dan serangga. Buah-buahan yang kemudian dipisahkan dengan tangan dan bahagian yang boleh dimakan (aril) dikeluarkan dan diletakkan ke dalam mesin deseeding. 

Kulit manggis juga turut digunakan samada yang dikeluarkan atau dihancurkan dan dikeringkan dalam ketuhar industri untuk tujuan usaha perlindungan.


Bagaimana Cara Nak Guna?
Cara nak guna nya mudah je.. Hanya sembur lebih kurang 15cm dari jarak kulit dan biarkan ia kering sendiri dalam masa kurang 5 minit. Masa spray tu korang akan rasa sejuk je tau, dan sangat selesa selepas menggunakannya di tempat bermasalah tanpa ada rasa pedih atau sakit.


Spray 8 ini juga tidak seperti produk lain yang kena goncang. Just sembur je terus tanpa perlu di goncang. Sangat mudah kan?

Spray Penjagaan Luka Semulajadi Untuk Pemulihan Yang Pantas" 
Spray 8 ini juga sesuai dan sangat berkesan untuk semua jenis luka, melecur, gatal-gatal dan ruam juga sesuai untuk semua jenis kulit.

Bahan lain dalam Spray 8 ini seperti berikut
Water (Aqua), DermaXanTM (Garcinia mangostana L. extract), botanical extract (Quercus infectoria, Azadirachta indica, Phyllanthus niruri & Chromolaena odorata), PEG-40 hydrogenated castor oil, vitamin E, 2- phenylethanol, caprylyl glycol, permitted fragrance.

Spray 8 ini dikeluarkan oleh Syarikat Furley Bioextracts yang merupakan syarikat yang menggunakan buah manggis sebagai bahan utama untuk produk mereka ini. 

Tagline mereka ialah "Everyone is looking for safe, all natural product to support the health of their families and themselves" 
- Kelvin Soo, Lab Manager Furley Bioextracts" . 

Produk syarikat Furley Bioextracts Sdn. Bhd. telah mendapat: - 

1. Pensijilan HALAL oleh JAKIM 
2. Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
3. Kilang mendapat pensijilan HACCP & GMP

Mereka menggunakan bahan semulajadi yang mana kita tahu ianya sangat selamat untuk semua peringkat umur manusia. 

Syarikat ini juga diakui oleh Malaysian biotechnology and agriculture yang mengeluarkan produk makanan berfungsi (nutraseutikal), makanan tambahan dan kosmetik (kosmeseutikal) yang berkualiti tinggi. 

Syarikat ini juga diiktiraf oleh Bio Nexus ( special status awarded to qualified international and Malaysian biotechnology companies ) sejak tahun 2008 lagi dan Menang Most Innovative Award in Biotechnology and Agrotechnology by SME Corporation Malaysia pada tahun 2013


Bagus kan produk ini? Nak tahu harga Spray 8 ini? Sangat berbaloi-baloi dan harga yang sudah tentunya mampu milik. Boleh pakai lama lagi. Dibawah ni harga Spray 8.. Kalau nak beli bolehlah jenguk website dibawah ni ye..

Untuk dapatkan diskaun RM10 untuk setiap pembelian, korang hanya perlu masukkan kod (FBIO-XZY)...Nanti dapat la diskaun..Senang je kan?

RM50.00 (100ml spray bottle)
RM35.00 (50ml spray bottle) 


Kat mana boleh dapat? korang boleh cari di farmasi berhampiran atau buat pembelian atas talian (online) di http://store.furleybio.com/ .

Atau.. Boleh terus direct pm Facebook atau dm Instagram yang TB pamirkan dibawah ni ye.. Jangan lupa LIKE dan FOLLOW sekali yea.. 

Facebook

 Instagram

Twitter


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

15 ulasan:

  1. Thanks share kak butang.. boleh try spray ni nanti...

    BalasPadam
  2. dihasilkan dari buah manggis.. bestnya. Wangi tak baunya? lawonya model yg pegang spray tu..

    BalasPadam
  3. TB dah cuba? ok tak psoriasis lepas pakai ni?

    BalasPadam
  4. looks like easy to use.
    first time I know of this brand.

    BalasPadam
  5. seems like a good buy for it price and quantity. But will need to finish my Evian spray first ^^
    You pernah cuba spray brand lain? Ada difference??

    BalasPadam
  6. I think every household should have a convenient stuff like this. Its very important!

    BalasPadam
  7. This sounds like just the product that we need to "jaga pintu" at home. Thanks for sharing it. Never heard before but I hope it is easy to purchase.

    BalasPadam
  8. First time hearing this brand. the price is not bad. will try in future

    BalasPadam
  9. My friend keep complains about her Eczema condition, will share this post with her :)

    BalasPadam
  10. Never heard of this brand but seems ok to use! Will check this out :)

    BalasPadam
  11. Looks like a good product I can use. I have rashes now.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2