Nuff

05 Jun 2014

Ai Ru Si Gadis Cantik -- Pengurus Kelab Bola Sepak Sichuan Lidashi FC

Haa.. ni lea Ai Ru.. Si Cantik yang menjadi Pengurus kepada 
Kelab Bola Sepak Sichuan Lidashi FC

Wah.. Cantik betui dia ni kann.. comell.. teman ingatkan gadis ini seorang model yang berasal dari China tetapi rupa-rupanya gadis ini merupakan seorang  pengurus kelab bola sepak yang tercantik dan termuda di dunia yang berasal daripada China.
Baru-baru ini (April 2014) Gadis bernama Ai Ru mengejutkan negara China selepas disenaraikan sebagai pengurus kelab bola sepak Sichuan Lidashi FCJadi sekarang kelab itu adalah menjadi miliknya walaupun dia kelihatan tidak mempunyai banyak pengetahuan dalam sukan bola sepak.


perghh.. dasyat.. sebelum itu dia merupakan seorang pelakon yang pernah di nobatkan sebagai pemenang Miss Tourism pada tahun 2009 dan terkenal dalam drama bersiri yang meletup di negara tersebut, Naked Wedding Age pada 2011.

Walaupun nampak seperti tidak mempunyai banyak pengetahuan dalam sukan bola sepak, kini namanya berada dalam senarai sebagai pengurus kelab bola sepak Sichuan Lidashi FC dan kelab tersebut kini menjadi miliknya.

So, siapa cakap perempuan tak boleh masuk dalam dunia bola ?? ha2.. jom nengok gambo2 comel Ai Ru yang cun melecun ni.. 
 
 aishh.. teman yang popuan nengok pun rasa dia cantik, 
apatah lagi kalau lelaki yang nengok..
 
tak sangka kan..  
Comel.. 
 Ai Ru namanya..
 Sweet sangat2..
Macam pelakon Korea Jang Nara lea pulak.. 
Sweet n Comel

Related Posts

4 ulasan:

  1. wow!! she's so gorgeous.. seriously..
    cantiknya :)

    kita pnya manager bola laki ke perempuan?
    tak pnah lak tau... :D

    tapi kbnykn kat luar ngara dia akan amek manager lain dari jantina team/kelab tu kan?

    :D bestnya ^__^

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. memnag cantik sangat2.. comel lak tu

      Padam
  2. Balasan
    1. tu la.. ramait peminat.. peminat bola sepak pun minat.. pemin at filem pun minat dia.. aishh.. untung betul..

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New