Nuff

26 September 2016

Aplikasi Whatsapp Perkenal Sistem Tagging

Aplikasi Whatsapp Perkenal Sistem Tagging


Wah.. Baru tahu Aplikasi Whatssap sekarang dah mula memperkenalkan sistem tagging kepada rakan sendiri dalam mesej berkumpulan atau group sekiranya kita ingin tuju sesuatu mesej kepada rakan kita.

Teman baru tahu je.. Mungkin korang dah tahu lama kot.. Huhu.. Tertinggal keretapi teman ni yea.. Mana tak nya.. wasap pun jarang update sebab memory tak cukuppp.. Malas tui nak update.. Kalau nak update kena delete dulu application2 lain dalam fon tu.. Takmauuu.. Sebab semuanya teman guna.. 

So, bertabah aje dengan wasap yg lama punya edition ni.. Kadang dia buat giler, padam semua mesej2 lama teman..eghh.. 

Sambung balik citer pasal sistem tagging tadi.. Kalau korang dah upgrade whatsapp yang baru, boleh la try tag kawan2 korang dalam group tu.. Jadi ke tidokk?

Caranya?? Hanya perlu taip dan tekan “@” dan akan keluar nama-nama yang ada dalam mesej berkumpulan/group itu. 

Dengan wujudnya sistem tag ini, penerima masih akan dapat notifikasi walaupun sesuatu group itu telah di mute. Jadi, lagi mudah kan kalau nak tuju mesej tu kepada seseorang? Lebih mudah untuk berkomunikasi.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Related Posts

1 ulasan:

  1. Terima kasih kakak baca ini baru tahu
    Lagi bukan tertinggal bas tapi tertinggal kereta kuda hihi...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New