Nuff

30 Julai 2017

CARA NAK WITHDRAW DUIT DARI PAYPAL KE MAYBANK

CARA NAK WITHDRAW DUIT
DARI PAYPAL KE MAYBANK

Hai.. tetiba pulak nak check Paypal tadi.. lepas tu tengok ada duit.. nak transfer dari Paypal ke Maybank udah lupa sangat-sangat.. jenuh la meng google baru jumpa cara nak withdraw duit macam mana.. So, TB tepek sini siap-siap takut terlupa lagi.. almaklumlah.. dah beranak ni ada wayar terputus.. so, simptom short term memory loss tu memang ada la nampaknya kann.. hahaha.. apa-apa pun.. TB lega dapat withdraw duit tu ke maybank.. bukan apa.. takut hilang dalam Paypal.. eh.. boleh hilang ke kalau biar lama-lama kat Paypal?? 

huhuhu.. Takdelah.. TB je yang kalut suka withdraw awal-awal.. tak suka kumpul banyak-banyak.. Tapi sebenarnya elok la kumpul dulu banyak-banyak baru withdraw tau.. sebab sekali withdraw tu cas rm3.00 dikenakan tau.. So, baik lah tunggu duit banyak dalam Paypal tu baru withdraw ok! Haa.. jom tengok cara nak withdraw dari paypal ke maybank.. 



Log in ke korang punya PayPal account.

 Klik pada My Paypal .

 Klik pada Withdraw Funds


Pilih/Select Available USD XXX


Bila dah selesai akan keluar macam ni..


Berikut ialah Step By Step cara mengeluarkan wang dari akaun PayPal :

Log masuk ke akaun PayPal korang.

Klik Pengeluaran wang / Withdraw Fund di bawah baki PayPal korang.

Klik Pindahkan wang/Transfer ke akaun bank korang.

Masukkan jumlah yang korang nak keluarkan/withdraw.

Pilih akaun bank untuk deposit, kemudian klik Teruskan/Continue.

Semak butiran, kemudian klik Hantar/Send .


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2